Η νέα συλλογή μακιγιάζ της MAC είναι εμπνευσμένη από το φετινό Pride!

Με αφορμή το φετινό Pride, η M∙A∙C παρουσιάζει την συλλογή «Pride & Joy». Από το 1984, έχει αγωνιστεί και συνεχίζει να ασκεί πιέσεις στα στεγανά της ομορφιάς με αντισυμβατικούς και καινοτόμους τρόπους –και τους ενσωματώνει στην πραγματικότητα που όλοι μοιραζόμαστε.

Παρότι οι περισσότερες παρελάσεις υπερηφάνειας είναι και φέτος σε παύση, αυτό δεν σημαίνει ότι οι εορτασμοί πρέπει να σταματήσουν. «Για εμένα, Pride είναι κάθε μέρα», λέει ο Charlie Ford Nishimura, μέλος της #MACCrew. «Το να περπατώ στο δρόμο ως ένα ανοιχτά queer άτομο και να νοιώθω περήφανος για αυτό που είμαι, είναι μια αμφισβήτηση απέναντι στον κανόνα.»

Μέσα από την μακροχρόνια συνεργασία της MAC με LGBTQIA+ οργανώσεις και τη συγκέντρωση πάνω από $500.000.000 μέσω του προγράμματος VIVA GLAM, η M∙A∙C είναι αποφασισμένη όχι μόνο να συνεχίσει τους εορτασμούς αλλά και να ενδυναμώσει καθεμία φωνή της κοινότητας, όλο το χρόνο.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη M·A·C Cosmetics (@maccosmetics)


Η M∙A∙C αντιλαμβάνεται ότι το Pride είναι μια επέτειος και όχι μια διαδήλωση. Είναι ενσωματωμένη στο πνεύμα αυτών που γιορτάζουν, που προσδιορίζονται ως λεσβίες, gay, τρανσέξουαλ, queer, ασέξουαλ, πασνέξουαλ και διεμφυλικά άτομα, τα οποία γιορτάζουν παρά τα εμπόδια της κοινωνίας –και τις κοινωνικές αποστάσεις της πανδημίας- που υφίστανται.

Μέσα από την φετινή ομάδα του Pride, ρίχνει τους προβολείς σε έξι διαφορετικές φωνές με ένα κοινό μήνυμα: ο καθένας μοιράζεται τη σημασία αυτής της περιόδου για τη ζωή του, τον τρόπο με τον οποίο γιορτάζει τη σεξουαλική ταυτότητά του και πως θα μπορούσαν οι άλλοι να τον στηρίξουν.

Για να συνεχίσουν οι εορτασμοί –και με έμφαση στην αυθεντικότητα- οι Make Up Artists μας είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν να βρείτε το τέλειο “Pride look” μέσα από χρωματιστά προϊόντα που αναδεικνύουν την δική σας Υπερηφάνεια –από τις πιο απαλές μέχρι τις πιο έντονες αποχρώσεις. «Το μακιγιάζ αποτελεί για εμένα ένα τρόπο να διασκεδάσω με την καλλιτεχνική δημιουργικότητά μου.», λέει ο Christian Mooney, μέλος του #MACCrew. «Πρόκειται για μακιγιάζ με μήνυμα. Είναι ένα εργαλείο για να δημιουργήσω νέες ευκαιρίες
αλληλεπίδρασης μεταξύ των ανθρώπων μέσα από τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνομαι την ομορφιά». 


Το Pride είναι ακόμα ζωντανό, για όλους τους ανθρώπους και για όλες τις ταυτότητες.

Read More

And More