Η Pat McGrath βγάζει makeup και ο γιος διάσημου top model είναι πρωταγωνιστής!

Έχει κάνει μακιγιάζ για περισσότερα από 500 εξώφυλλα περιοδικών και είναι head makeup artist για χιλιάδες show από τον οίκο Dior μέχρι τον Versace ενώ από το 2015, όπως ήταν αναμενόμενο, δημιούργησε την δική της εταιρία καλλυντικών.

Είναι η Pat McGrath και είναι τα Pat McGrath Labs από τα οποία έλειπε ίσως το πιο βασικό προϊόν μακιγιάζ, το foundation, αλλά να που η ίδια μόλις κάλυψε το κενό!

Για την ακρίβεια, μόλις πρόσθεσε στη συλλογή της όχι απλώς foundation αλλά μια ολοκληρωμένη σειρά για την επιδερμίδα όπως πούδρες, foundation και πινέλα ενώ το πιο… συγκλονιστικό είναι ότι πρωταγωνιστής στην καμπάνια είναι ο γιος διάσημου top model των 90’s το όνομα του οποίου είναι Damian.

Ο Damian είναι ο γιος της Liz Harley και παραπάνω φοράει ένα από τα ωραιότερα προϊόντα βάσης που έχουμε δει, το Skin Fetish: Sublime Perfection Foundation, ένα makeup μεσαίας έως μεγάλης κάλυψης που, όμως, δεν παίρνει την φυσική λάμψη της επιδερμίδας χάρη στο υαλουρονικό οξύ που περιέχει και δίνει ένα πραγματικά plump αποτέλεσμα!

Το προϊόν θα είναι διαθέσιμο στο επίσημο site του brand από 26 Ιουλίου και σε 36 αποχρώσεις.

 

Read More

And More