Η προσωπική make up artist της Beyonce αποκαλύπτει εδώ πολλά μυστικά για το μακιγιάζ της!

Οι make up artists των διασήμων έχουν πάντα ωραίες ιστορίες να διηγηθούν! Και αν ρωτάς εμένα, απολαμβάνω τις δικές τους συνεντεύξεις και τα tips ομορφιάς πολύ περισσότερο από των ίδιων των stars.

Make up artist διάσημης με την οποία θα ασχοληθούμε εδώ, λοιπόν: Francesca Tolot, προσωπική make up artist της Beyonce. Η ίδια μίλησε στο Into The Gloss όπου μεταξύ άλλων είπε πως το να είναι make up artist της Beyonce εκτός του ότι είναι ονειρική δουλειά, είναι και πολύ εύκολη, και αυτό χάρη στην ίδια την Beyonce και το πόσο όμορφη είναι. Πέρα, όμως, από αυτή την εισαγωγή αυτό που έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι οι ιστορίες που μοιράστηκε.

Είναι τόσο εύκολο να δουλεύεις με την Beyonce. Είναι τόσο όμορφη, οπότε κι αν είχαμε να δουλέψουμε και χωρίς μακιγιάζ- όπως στο If I were a boy- τα πράγματα θα ήταν εύκολα. Για αυτό το video clip χρησιμοποίησα μόνο ενυδατική, λίγο concealer και lip balm.

/

Παραπάνω η Beyonce στο video clip If I were a boy

Ωστόσο, υπήρξαν και άσχημες στιγμές: Είτε το πιστεύετε είτε όχι η πιο άσχημη στιγμή ήταν στα γυρίσματα του Cadillac Records. Ήταν τόσο δύσκολο να κάνεις την Beyonce να δείχνει άσχημη!.

/

Τέλος, κάτι ακόμη πολύ ενδιαφέρον που αποκάλυψε η Francesca Tolot η οποία για 20 χρόνια ήταν και προσωπική make up artist της Elizabeth Taylor, είναι ότι όλα αυτά τα χρόνια και για όλα αυτά τα video clip έχει χρησιμοποιήσει τόνους baby oil! Στο 1+1 video χρησιμοποιήσαμε την μεγαλύτερη ποσότητα baby oil που θυμάμαι. Και πάλι δεν είχαμε χρησιμοποιήσει καθόλου make up γιατί θα έτρεχε σε συνδυασμό με το baby oil. Κάποιες φορές, το trick που κάνω είναι να αναμειγνύω baby oil με λάμψη ή ενυδατική. Αλλά το γύρισμα του Single Ladies θα το θυμάμαι για πάντα! Ήταν η πιο ζεστή μέρα στη Νέα Υόρκη και τα air condition στο στούντιο είχαν χαλάσει. Όπως μπορείς να φανταστείς, λοιπόν, όλη η λάμψη ήταν φυσική από τον ιδρώτα!.

Read More

And More