Ήξερες ότι υπάρχει ειδικό πινέλο για BB cream; Plus: Τα 10 must have!

Μπορεί να έχεις το πιο υπερτέλειο make up που υπάρχει στην αγορά, την ιδανική σκιά που θα αναδείξει το χρώμα των ματιών σου και εκείνο το φανταστικό ρουζ που δείχνει τόσο φυσικό. Και για αυτά μπορείς να έχεις δώσει μια μικρή περιουσία. Όμως, θα σε απογοητεύσω. Γιατί τίποτα απ’ όλα αυτά δεν θα δείξει όσο τέλειο το έχεις στο μυαλό σου αν δεν έχεις τα σωστά πινέλα. Και δεν το λέω μόνο εγώ. Το λένε οι άπειροι make up artists που έχουν περάσει όλα αυτά τα χρόνια από το TLIFE.

Τι κάναμε γι’ αυτό; Βρήκαμε τα top 10 πινέλα στα οποία πρέπει να επενδύσεις και μάλιστα με ένα κλικ από την άνεση του σπιτιού σου!
PS: Αλήθεια, ήξερες ότι υπάρχει ειδικό πινέλο για την κρέμα BB/CC ή ποιο πινέλο πρέπει να χρησιμοποιείς για το bronzer σου ώστε να μην δεις ποτέ ξανά εκείνες τις αντιαισθητικές στάμπες;

/

1. Double sided eyebrow/eyeliner brush eye believe, €26.79

Διπλό πινέλο για φρύδια και eyeliner. Από την κωνική πλευρά εφαρμόζεις το eyeliner όπως σου αρέσει και από την γωνιακή πλευρά τονίζεις το σχήμα των φρυδιών σου. Έτσι είναι σαν να αγοράζεις δύο πινέλα σε ένα. Αλήθεια, ποιος είπε ότι για να αγοράσεις τα σωστά πινέλα πρέπει να δώσεις μια μικρή περιουσία;
Καν’το δικό σου με ένα κλικ εδώ στη Make Me Up

2. All over eyeshadow brush/eye blending brush, €28.50
Πινέλο εφαρμογής σκιάς πολλαπλών χρήσεων. Από την μία πλευρά εφαρμόζεις την σκιά και από την κωνική πλευρά εφαρμόζεις τεχνική blending για να τονίσεις την γωνία ή για smoky look. Κατάλληλο για κρεμώδη ή προϊόντα σε σκόνη.
Καν’το δικό σου με ένα κλικ εδώ στη Make Me Up

3. Πινέλο Φωτοσκίασης Στρογ. Special BIL, €17.00
Δημιούργησε τα τέλεια βάθη στα μάτια σου και καν’τα να δείχνουνε μεγάλα, εκφραστικά και υπέροχα με αυτό το πινέλο!
Καν’το δικό σου με ένα κλικ εδώ στη Make Me Up

4. Pro eye detailer brush – medium, Japonesque, €17.99
Ορίζει απαλά την κόγχη του ματιού, προσθέτει χρώμα στις εξωτερικές γωνιές ή ακόμα μπορεί να δημιουργήσει γραμμή σε όλο το μήκος του βλέφαρου, για ένα επαγγελματικό smoky effect. Δουλεύει εξαιρετικά με compact ή σε σκόνη σκιές, καθώς και με κρεμμώδη προϊόντα.
Καν’το δικό σου με ένα κλικ εδώ στη Make Me Up

5. Πινέλο HD dual sided 120, Japonesque, €17.99
Στο ερώτημα ποια πινέλα είναι καλύτερα, αυτά με συνθετική ή με φυσική τρίχα, η απάντηση της Japonesque είναι η πιο τεκμηριωμένη! Κάθε πινέλο εξυπηρετεί συγκεκριμένο σκοπό. Γι΄αυτό και αυτό το πινέλο είναι θαυματουργό: από την μια πλευρά έχει φυσική τρίχα και από την άλλη συνθετική. Τι πρέπει να κάνεις, λοιπόν; Εφάρμοσε το make up σου με την μεριά της συνθετικής τρίζας και στα σημεία που θες να επιμείνεις και να διορθώσεις λεπτομέρειες, δούλεψε με την φυσική! Ολοκλήρωσε το μακιγιάζ σου απλώνοντας πούδρα από την μεριά της φυσικής τρίχας.
Καν’το δικό σου με ένα κλικ εδώ στη Make Me Up

6. Πινέλο HD dual sided 140, Japonesque, €14.00
Υψηλής ακρίβειας διπλής όψης πινέλο ματιών. Ένα πινέλο προτωποριακά σχεδιασμένο αφού επιλέγοντας την ανάλογη πλευρά έχεις φυσική ή συνθετική τρίχα. Ιδανικό για να εφαρμόζεις αψεγάδιαστά το αγαπημένο σου προϊόν μακιγιάζ πούδρα, κρεμώδες ή υγρό. Επαγγελματική Συμβουλή: Το μυστικό του ιδανικού smoky look είναι το σβήσιμο των χρωμάτων. Εφάρμοσε τις σκιές της επιλογής σου με την συνθετική πλευρά και χρησιμοποίησε την φυσική πλευρά για να ντεγκραντάρεις το χρώμα.
Καν’το δικό σου με ένα κλικ εδώ στη Make Me Up

7. Πινέλο ΒΒ/CC cream, Japonesque, €29.00
Η Japonesque διατηρώντας την φήμη της ως πρωτοπόρος κατασκευαστής των πιο εξαιρετικών επαγγελματικών πινέλων σας παρουσιάζει το νέο πινέλο εφαρμογής βάσης BB / CC Cream Brush. Αυτό τα ευφυές επαγγελματικό εργαλείο είναι κατασκευασμένο μίγμα ινών , διπλές τρίχες μήκους και με εξαιρετική ισορροπία μεταξύ συνθετικών και φυσικών τριχών ώστε να εφαρμόζει και να αναμιγνύει τέλεια προϊόντα BB & CC Cream. Η πυκνότητα των ινών της κεφαλής του πινέλου είναι ειδικά διαμορφωμένη ώστε να απλώνει ιδανικά πάνω στο δέρμα ,το προιον,αφήνωντας το λαμπερό, ενυδατωμένο και με υπέρ – φυσικό τελείωμα. Απλώνει και σβήνει το προϊόν ομοιόμορφα στο πρόσωπο και χαρίζει στους λάτρεις του είδους ένα ανάλαφρο nude look.
Καν’το δικό σου με ένα κλικ εδώ στη Make Me Up

8. Mineral face, Japonesque, €25.01

Το μοναδικά σχεδιασμένο σχήμα του,επιτρέπει να υπάρχει απόλυτος έλεγχος στην ποσότητα του προιόντος που θα χρησιμοποιηθεί.Πετυχαίνει ένα τέλειο αποτέλεσμα γρήγορα και με ελάχιστη προσπάθεια.Ιδανικό για τοποθέτηση προιόντων πούδρας σε σκόνη ή compact μορφή.
Καν’το δικό σου με ένα κλικ εδώ στη Make Me Up

9. Πινέλο bronzer sqirrel, Japonesque, €24.00
Επαγγελματικό πινέλο για μπρονζέ όψη.Ιδανικό για πλούσια ηλιοκαμμένη,λαμπερή όψη. Το καμπυλωτό του σχήμα και η απαλότητά του, κάνουν πολύ εύκολη την εφαρμογή του χρώματος του ρουζ ή του προιόντος bronzing στα μήλα, τους ώμους και το ντεκολτέ.
Καν’το δικό σου με ένα κλικ εδώ στη Make Me Up

10. Σετ ταξιδιού 13 πινέλων φυσική τρίχα σε θήκη με φερμουάρ, €44.99
Για επαγγελματίες, μαθητευόμενους αλλά και για προσωπική χρήση. Περιλαμβάνει 13 πινέλα από συνθετική και φυσική τρίχα μέσα σε βυνίλ θήκη σε ροζ απόχρωση με φερμουάρ. Και φυσικά είναι ό,τι πρέπει πριν κλείσεις βαλίτσες για διακοπές!
Καν’το δικό σου με ένα κλικ εδώ στη Make Me Up

Read More

And More