Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: Τα δύο προϊόντα μακιγιάζ που θα σου χαρίσουν το τέλειο look

Παραδώσου στην αέναη δύναμη του Έρωτα, άφησε την να σε κατακλύσει και να συνεπάρει το μυαλό σου. Ζήσε τη στιγμή, νιώσε συναισθήματα και φτιάξε αναμνήσεις που μένουν αναλλοίωτες στο χρόνο. Ερωτεύσου λοιπόν. 

Εξέφρασε τον έρωτά σου, χάρισε ανεξίτηλα φιλιά και αντάλλαξε βλέμματα γεμάτα πάθος. Χόρεψε στους ήχους της μελωδίας και γέλα με την καρδιά σου. Ο έρωτας είναι παντού, ο έρωτας είναι ζωή. Ερωτεύσου τον εαυτό σου, μείνε αληθινή, φόρεσε το αγαπημένο σου κραγιόν, πρόσθεσε ένταση στο βλέμμα και γιόρτασε τη στιγμή με τρόπο που μόνο εσύ ξέρεις.  



Αυτόν το μήνα τα χείλη σου θα έχουν το πιο σαγηνευτικό κόκκινο χρώμα. Ένα χρώμα ανεξίτηλο χάρη στο Lipfinity Lip Colour της Max Factor. Η iconic απόχρωση No 120-HOT είναι η ιδανική για φιλιά δίχως σημάδι που θα ανεβάσουν τη θερμοκρασία στα ύψη.
Τέλεια απόδοση χρώματος, 24ωρη διάρκεια, ανεξίτηλο αποτέλεσμα και ευκολία στην εφαρμογή. Τέλεια χείλη, τέλειο κραγιόν όλη την ημέρα, ότι και αν κάνεις!



Πρόσθεσε ένταση στο βλέμμα με την αγαπημένη σου mascara και απογείωσε το look σου όλη την ημέρα. H νέα Masterpiece Divine Lashes Waterproof Mascara θα σου χαρίσει έντονο όγκο που διαβαθμίζεται και 24ωρη διάρκεια. Η waterproof σύνθεσή της δεν θα σε προδώσει ποτέ.

Έτσι είσαι πάντα έτοιμη να απολαύσεις τις πιο έντονες συγκινήσεις!



Read More

And More