Και οι star κάνουν λάθη! Τα χειρότερα διάσημα μακιγιάζ του 2010!

Το μακιγιάζ προϋποθέτει ταλέντο. Αν δεν το διαθέτεις, καλό θα ήταν να κινηθείς σε πιο “ήσυχες” επιλογές και σίγουρα όχι σε ακρότητες. Κάποιες stars, όμως, πίστεψαν πολύ στις ικανότητές τους στο μακιγιάζ και το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περίμεναν. Συγκεντρώσαμε για τα μάτια σου μόνο τα χειρότερα μακιγιάζ του 2010! Για ποιο λόγο; Μπορείς να το διαπιστώσεις και μόνη σου!

Η χρονιά που αφήσαμε πίσω μας είχε πολλές επιρροές από την τεράστια κινηματογραφική επιτυχία Twilight. Η Taylor Momsen δεν μπόρεσε να αντισταθεί σε ένα gothic μακιγιάζ με κόκκινη σκιά γύρω από τα μάτια. Τρομάζουμε!

Μπορεί αυτό το μακιγιάζ της Alicia Keys να μην είναι από μόνο του κραυγαλαίο, αλλά σε συνδυασμό με το hair styling και το αξεσουάρ που κρέμεται σαν κολιέ στο μέτωπό της, το κατατάσει σε ένα από τα worst μακιγιάζ του 2010 (όχι όμως και το χειρότερο όλων!).

Η Christina Aguilera μπαίνει στη λίστα αυτή για δύο βασικούς λόγους: α) γιατί έχει αδειάσει πάνω της όλη την τερακότα και β) γιατί το φρύδι της είναι βγαλμένο από άλλη δεκαετία!

Η Haley Williams εμπνέεται από το διάστημα και τον Ε.Τ! Το αποτέλεσμα; Αυτό το μακιγιάζ που ανήκει στα μεγάλα dont’s του 2010!

Η Κaty Perry επιχείρησε να κάνει ένα girly μακιγιάζ με φούξια χείλη και γενναίες δόσεις eyeliner με ανοδική φορά. Το αποτέλεσμα; Δείχνει σχεδόν ψεύτικο σε μια χρονιά που η φυσική ομορφιά ευνοήθηκε όσο ποτέ πριν!

Ο καιρός που η Pamela Anderson έτρεχε στις αμμουδιές και έκοβε ανάσες έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Με αυτό το look η ηθοποιός θυμίζει περισσότερο ξεπεσμένη star παρά ένα sexy icon που κάποτε είχαμε στο μυαλό μας. Το έντονο smokey στα μάτια χωρίς τα ωραία σβησίματα κάνει το κουρασμένο βλέμμα της να δείχνει ακόμη πιο κουρασμένο!

Η Rihanna σε ένα look που θυμίζει κάτι από βαμπίρ με κατακόκκινο μολύβι ματιών στην ρίζα του κάτω βλεφάρου και κολλημένες μεταξύ τους βλεφαρίδες. Ένα look που είτε το λατρεύεις είτε το απεχθάνεσαι!

Αυτή η φωτογραφία της Nicole Kidman κυκλοφόρησε περίπου δύο μήνες πριν κι έκανε τον γύρο του κόσμου! Η Nicole φαίνεται να το παράκανε με την πούδρα της και κατέστρεψε ένα κατά τα άλλα πολύ chic make up!

Read More

And More