Καλοκαιρινό Μακιγιάζ: Τα ανεπιτήδευτα looks που μπορείς να υιοθετείς από το πρωί μέχρι το βράδυ

Το καλοκαιρινό μακιγιάζ είναι ανάλαφρο, ανεπιτήδευτο και δροσερό. Make up artists, it girls και celebrities έχουν υιοθετήσει ήδη τα ωραιότερα looks που είναι ταυτόχρονα μεγάλες τάσεις. Από το ροζ περίγραμμα στα βλέφαρα της Hailey Bieber που έγινε viral μέχρι το Barbie doll της Gigi Hadid είναι όλα τους οι ωραιότερες προτάσεις. 

Πρόκειται άλλωστε για τέλεια μακιγιάζ που μπορείς να υιοθετείς από το πρωί μέχρι το βράδυ. Οι experts σου ζητούν να αποκτήσεις προϊόντα σε ροζ απόχρωση που έχει την τιμητική της το φετινό καλοκαίρι και να μην ξεχνάς το highlighter στα ζυγωματικά που χαρίζει την απαραίτητη φυσική λάμψη. 

Instagram: @haileybieber

Το περίγραμμα με ροζ μολύβι είναι λεπτό και minimal. Η Bieber το συνδύασε με ένταση στα ζυγωματικά και μοναδική λάμψη στα χείλη που πετυχαίνει με το αγαπημένο της lip balm. H λεπτομέρεια που πρέπει να προσέξεις είναι το μολύβι χειλιών στον ίδιο ακριβώς τόνο. 

Instagram: @patrickta

Barbie doll: Ή αλλιώς μονοχρωματικό make up look στο πιο εντυπωσιακό και ρομαντικό ταυτόχρονα ροζ χρώμα. Ο προσωπικός make up artist της Gigi Hadid, Patrick Ta δημιούργησε ένα look που θα δεις παντού τους επόμενους μήνες, ιδανικό τόσο για τις πρωινές εμφανίσεις όσο και για τις βραδινές και επίσημες. 

Instagram: @joannacoops

Fresh: Δύο στρώσεις μάσκαρα, διακριτικό bronzer σκιά στο κινητό βλέφαρο και το πιο ζουμερό ροδακινί lip gloss στα χείλη αρκούν για να χαρίσεις σε ολόκληρο το πρόσωπο την πιο δροσερή, καλοκαιρινή όψη. 

Instagram: @jennifer_yepez

No make up: Συνεχίζει να είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις και ότι πιο σοφιστικέ για το καλοκαίρι. Ένα ίχνος φυσικού χρώματος στα χείλη, μικρή ποσότητα ροζ blush και μια στρώση μαύρη ή καφέ μάσκαρα είναι τα μοναδικά προϊόντα που χρειάζεσαι. 

Instagram: @sasha.mei

Έμφαση στα φρύδια: Φροντίζεις να είναι πλούσια και με τέλειο σχήμα. Στη συνέχεια τονίζεις το βλέμμα με ένα minimal περίγραμμα που θα δημιουργήσεις με καφέ μολύβι. Τα ζυγωματικά αποκτούν λάμψη με το ροζ, ιριδίζον blush και τα χείλη ακολουθούν την ίδια φιλοσοφία. 

 

Instagram: @chiaraferragni

Γήινες αποχρώσεις: Ταιριάζουν απόλυτα στη μεσογειακή επιδερμίδα και αναδεικνύουν το μαύρισμα. Η Chiara Ferragni παραμένει πιστή στο classy μακιγιάζ που θέλει να απλώσεις τις πιο γλυκιές αποχρώσεις σε χείλη, μάτια και ζυγωματικά δημιουργώντας μια μοναδική ομοιομορφία. 

Read More

And More