Κεφάλαιο φρύδια: Επιστροφή στα 90’s θέλει το νέο trend και πρέπει να το σκεφτείς καλά πριν το υιοθετήσεις

Τα φρύδια είναι ένα τεράστιο beauty κεφάλαιο που όλες πιστεύαμε πως έχει κλείσει τουλάχιστον όσο αφορά τις τάσεις. Τα τελευταία 10 χρόνια τουλάχιστον το σχήμα τους έχει επιστρέψει στο φυσικό, πλούσιο και φυσιολογικό κάτι που μας έδωσε μεγάλη χαρά. Ειδικά σε όλες εμάς που ζήσαμε τα 90’s και εκείνη τη λεπτή γραμμή πάνω από τα μάτια που κάθε άλλο παρά κολακευτική ήταν. 

Και ξαφνικά έκανε την εμφάνιση της στις πασαρέλες η Cara Delevingne με τα υπέροχα, πλούσια φρύδια της να μας υπενθυμίσει πως αυτός είναι ο τρόπος να αναδειχθεί το βλέμμα αλλά και ολόκληρο το πρόσωπο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι η στιγμή που ξεκίνησε ένα αγώνας ώστε να αποκτήσουμε και πάλι τα τέλεια, εφηβικά φρύδια. Το μολύβι, οι σκιές και το eyebrow gel πήραν την πρώτη θέση στο νεσεσέρ μας ώστε να χαρίσουμε το τέλειο σχήμα και ένταση στα φρύδια μέχρι να επανέλθουν στην αρχική τους κατάσταση. Κι αφού τα καταφέραμε όλα πήραν το δρόμο τους που σημαίνει πως δεν έμενε παρά να δημιουργούμε υπέροχα eye make up looks ή να απλώνουμε μια στρώση μάσκαρα μόνο αφού αν τα φρύδια είναι περιποιημένα τότε όλα δείχνουν υπέροχα. 

Η Lily Collins έγινε το νέο beauty icon με τα φρύδια της να είναι ένα από τα σημεία που λατρέψαμε στ’ αλήθεια. Και τώρα, έρχεται η ανατροπή. Ίσως φταίει η καραντίνα, η ανάγκη για μια αλλαγή ή μια νοσταλγική διάθεση των experts που κοιτούν πίσω στα 90’s αναζητώντας τις τάσεις που επικρατούσαν. Κι αν έπρεπε να διαλέξω μία μόνο αυτή θα ήταν τα λεπτά φρύδια. Ή αλλιώς, ο μεγαλύτερος beauty εφιάλτης ever. 

Η Bella Hadid είναι η πρώτη που αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα. Το υιοθέτησε από τις αρχές της χρονιάς και οι απόψεις είναι πολλές και διαφορετικές, με τις αρνητικές να επικρατούν. Η Bella εμφανίστηκε με μια πολύ λεπτή γραμμή πάνω από τα μάτια της που δεν την κολακεύει. Ασπάστηκε τη νέα τάση όμως και οφείλουμε να το σεβαστούμε.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella 🦋 (@bellahadid)

Ακολούθησε η Barbie Ferreira που αγαπάει τις ανατρεπτικές εμφανίσεις. Σε μια από τις τελευταίες της εμφανίσεις, στο Met Gala, η προσωπική της make up artist Kali Kennedy ζωγράφισε μια εξαιρετικά λεπτή γραμμή που την έκανε να μοιάζει με Βικτωριανή φιγούρα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@kalikennedy)

Η Iris Law με τη σειρά της, μετά το buzz cut και την απόχρωση της πλατίνας στα μαλλιά, αποφάσισε να ακολουθήσεις τη 90’s τάση στα φρύδια αλλά στην πιο έντονη εκδοχή της. Λεπτά μεν αλλά όχι υπερβολικά. 

Jacopo Raule/Getty Images/Ideal Images

Το παράδειγμα ακολούθησε και η κολλητή της φίλη Livvy Banks.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Iris Law 🧼🧊 (@lirisaw)

Σε αυτό το σημείο λοιπόν θα σε παρακαλέσω να το σκεφτείς διπλά πριν αποφασίσεις να ακολουθήσεις την τάση. Έκανες μεγάλο κόπο τα προηγούμενα χρόνια και θα πρέπει να υπολογίσεις και το χρόνο που θα χρειαστεί να περάσει ώστε τα φρύδια σου να αναπτυχθούν και πάλι μετά την αλλαγή. Επίσης αν και πίσω στα 90’s, super models και celebrities όπως Kate Moss ,Gwyneth Paltrow και Liv Tyler έδειχναν υπέροχες με τα πολύ λεπτά τους φρύδια, έχουν περάσει σχεδόν 30 χρόνια και οι beauty κανόνες έχουν αλλάξει. 

Ron Galella/Ron Galella Collection via Getty Images/Ideal Images

Όπως και να έχει, η απόφαση είναι δική σου. 

 

Read More

And More