Κονσίλερ: Οι ανάλαφρες συνθέσεις που μπορείς να φορέσεις ακόμη και στην παραλία

Το κονσίλερ είναι ίσως το προϊόν που δεν λείπει ποτέ από το νεσεσέρ σου. Καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, ακόμη και αν δεν είσαι fan του full make up. Πρόκειται για το προϊόν που καλύπτει μαύρους κύκλους και ατέλειες τόσο στην περιοχή των ματιών όσο και του υπόλοιπου προσώπου. Το καλοκαίρι αφήνεις μεν στην άκρη το φον ντε τεν για χάρη της αντηλιακής ή ενυδατικής κρέμας με χρώμα. Το κονσίλερ όμως παραμένει σταθερά στη θέση του. 

Instagram: @linda.sza

Τόσο στην πόλη όσο και στο νησί είναι το προϊόν που σε σώζει, μετά από ξενύχτι ή απλά για να φωτίσεις το βλέμμα. Σε αυτό το σημείο όμως θα πρέπει να σου υπενθυμίσω ότι χρειάζεται να ακολουθήσεις τη συμβουλή των experts όσο αφορά τη σύνθεση και την υφή. Επιβάλλεται να είναι ανάλαφρη και εύκολη στη χρήση που σημαίνει να απλώνεται εύκολα χωρίς να αφήνει βαριά αίσθηση. Ρευστό και απαλό, το κονσίλερ του καλοκαιριού είναι ιδανικό ακόμη και για την παραλία.

Instagram: @chloelecareux

Κι αν είσαι έτοιμη να αποκτήσεις το κατάλληλο δες στη συνέχεια τα αγαπημένα μου καθώς και tips για τέλεια εφαρμογή και όψη. 

Chanel Le Correcteur de Chanel: Καλύπτει χωρίς να βαραίνει το βλέμμα ενώ κρατά την επιδερμίδα ενυδατωμένη και λαμπερή. 

Max Factor Mastertouch Concealer:  Χάρη στο ειδικά σχεδιασμένο πινέλο του εφαρμόζεται εύκολα, γρήγορα και με ακρίβεια καλύπτοντας αποτελεσματικά τις ατέλειες.

Dior Backstage Face & Body Flash Perfector Concealer: Αδιάβροχο κονσίλερ που συνδυάζει την υψηλή κάλυψη με τη φυσική λάμψη. Απλώνεται τέλεια προσφέροντας αψεγάδιαστο και ανάλαφρο αποτέλεσμα. 

Milk Sunshine Under Eye: Απαλό και με  99% φυσικά, ενεργά συστατικά. Χαρίζει φως και αναζωογονεί την περιοχή των ματιών χαρίζοντας φυσικό αποτέλεσμα και λάμψη. 

Erre Due Greenwise Lumi Touch Concealer:  Μια Clean & vegan φόρμουλα με 97.91% συστατικά φυσικής προέλευσης που χαρίζει σατινέ φινίρισμα. Η λεπτή του υφή γίνεται ένα με την επιδερμίδα προσφέροντας ομοιόμορφη εφαρμογή και μέτρια κάλυψη. 

Tips

  • Καθαρίζεις καλά την περιοχή απομακρύνοντας κάθε ίχνος μακιγιάζ και λιπαρότητας. Στη συνέχεια επιλέγεις μια ανάλαφρη ενυδατική κρέμα ματιών. Εφαρμόζεις το κονσίλερ με ένα μικρό πινέλο κάνοντας καλό blending αν θέλεις τέλεια κάλυψη και με τα δάχτυλα για πιο διακριτική. 
  • Καλό είναι να έχεις δύο διαφορετικές αποχρώσεις κονσίλερ ώστε να πετύχεις το σωστό αποτέλεσμα. Στην περιοχή κάτω από τα μάτια χρησιμοποιείς την πιο ανοιχτή ώστε να φωτίσεις το σημείο ενώ μπορείς να τη συνδυάσεις με ένα corrector ειδικά αν ταλαιπωρείσαι από μαύρους κύκλους. Όσο αφορά στο υπόλοιπο πρόσωπο επιλέγεις κονσίλερ στην ίδια ακριβώς απόχρωση με το φον ντε τεν. 
  • Για να παραμείνει το κονσίλερ αναλλοίωτο για ώρε επιβάλλεται να χρησιμοποιήσεις ένα ματ primer ματιών που λειτουργεί ως βάση. Οι experts μάλιστα έχουν μικρό και super αποτελεσματικό μυστικό: Αναμειγνύουν μικρή ποσότητα κονσίλερ με primer στο πάνω μέρος της παλάμης και το εφαρμόζουν με τα δάχτυλα. 
  • Αν δεν αντιμετωπίζεις μεγάλο πρόβλημα στην περιοχή καλό είναι να περιορίζεις την εφαρμογή στην εσωτερική γωνία και ελάχιστα προς τα μέσα. Το απλώνεις αρχικά με το πινέλο και στη συνέχεια κάνεις blending με τα δάχτυλα. Είναι σημαντικό να μην πλησιάζεις πολύ κοντά στις βλεφαρίδες σας μια και το συγκεκριμένο σημείο έχει την ιδιότητα να συσσωρεύει προϊόν δημιουργώντας γραμμές. Μην ξεχνάς τα πλαϊνά της μύτης ειδικά ψηλά και κοντά στα μάτια. 

 

 

Read More

And More