Κραγιόν: Οι 5 top αποχρώσεις της φετινής σεζόν

Το κραγιόν βρίσκεται και πάλι στην πρώτη θέση του νεσεσέρ σου και οι make up artists που δημιούργησαν τις τάσεις που είδαμε στα fashion shows της φετινής σεζόν έχουν προτάσεις που θα λατρέψεις. Από το απαλό ροζ και το απόλυτο nude μέχρι το dramatic rouge noir και το vibrant κόκκινο, τα χρώματα που θα απλώσεις στα χείλη σου από τώρα μέχρι και το φθινόπωρο θα μεταμορφώσουν ολόκληρο το πρόσωπο. 

Οι experts έχουν μία πρόταση για όλες μας και προτείνουν να ξεπεράσεις την προκατάληψη που θέλει να χρησιμοποιείς παστέλ ή τις πορτοκαλί αποχρώσεις που έχεις συνδέσει εδώ και χρόνια με την άνοιξη και το καλοκαίρι. Σε προκαλούν να τολμήσεις ειδικά στις βραδινές σου εξόδους και να υιοθετήσεις ένα πολύ σκούρο χρώμα ή έναν σχεδόν fluo τόνο που θα κάνουν τη διαφορά. Κι αν πάλι παραμένεις πιστή στο minimal ή no make up makeup look υπάρχουν προτάσεις και για εσένα υπό έναν όρο όμως: Να έχουν φυσικό, λαμπερό φινίρισμα. 

Κι αν ετοιμάζεσαι να αποκτήσεις το νέο ή τα νέα σου κραγιόν, δες προηγουμένως στη συνέχεια τα 5 μεγαλύτερα trends αλλά και προϊόντα.

Instagram: @jadiweg

Art Deco Color Booster Lip Balm, Nude

 

Η ροζ απόχρωση που μιμείται τη φυσική των χειλιών σου είναι εκείνη που πρέπει να υπάρχει πάντα στο νεσεσέρ σου. Μπορείς να την φορέσεις από το πρωί στο γραφείο μέχρι και την παραλία. Παράλληλα κι αν θέλεις να παραμείνουν τα χείλη σου πλούσια ενυδατωμένα ένα lip balm με χρώμα είναι μια εξίσου απίθανη λύση. 

Instagram: @jadiweg

Max Factor Colour Elixir Lipstick, 070 Cherry Kiss

Κόκκινο με πορτοκαλί υποτόνο: Έντονο και εξεζητημένο, φέτος μπορείς να το απλώσεις στα χείλη χωρίς να τονίσεις οποιοδήποτε άλλο σημείο του προσώπου. Μην ξεχνάς ότι το περίγραμμα με μολύβι στην ίδια ακριβώς απόχρωση είναι απαραίτητο ώστε να δείχνει άψογο. Μία στρώση μάσκαρα και διακριτικό blush σε ροδακινί απόχρωση ολοκληρώνουν το look. 

Instagram: @jasonwu

Dior Addict Refillable Shine Lipstick, Peony Pink

No makeup make up: Παραμένει μεγάλη τάση κι αν είσαι fan συνεχίζεις αν φοράς χωρίς δεύτερη σκέψη το σχεδόν άχρωμο κραγιόν με μια ροζ υποψία στη σύνθεση του. 

Instagram: @patrickglatthaar

Erre Due Full Color Lipstick, Woman in Black

Το grunge επιστρέφει και απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο στις τολμηρές. Ανατρεπτικό, ειδικά για την εποχή αλλά δραματικό και γοητευτικό είναι το look που κυριάρχησε στις πασαρέλες. Rouge noir, σκούρο μοβ ακόμη και μαύρο κραγιόν συνδυάζονται με λευκή ματ επιδερμίδα, τονισμένα φρύδια και μία μόνο στρώση μάσκαρα σε ένα μακιγιάζ που είναι statement. 

Splash

Chanel Rouge Allure Luminous Intense Lip Colour, Passion

Στο fashion show του οίκου Chanel τα χείλη ήταν super λαμπερά και κόκκινα, φωτεινά, κομψά και classy. Το vinyl φινίρισμα κάνει τη διαφορά και η ένταση παραμένει στα χείλη μόνο. Το υπόλοιπο πρόσωπο είναι φυσικό και χωρίς ίχνος χρώματος με την επιδερμίδα άψογη, τα φρύδια καλοσχηματισμένα και τα ζυγωματικά αναψοκοκκινισμένα. 

 

 

Read More

And More