Κραγιόν στην απόχρωση της σοκολάτας: Είναι το μυστικό για το πιο γλυκό, σέξι και σοφιστικέ look

Καφέ κραγιόν. Είμαι σίγουρη πως σου θυμίζει πολλά. Κι αν στα 90’s ήσουν πολύ μικρή θα θυμάσαι τη μητέρα σου να το φορά. Ήταν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις τότε που δεν υπήρχαν social media για να δημιουργούν ή να αναμεταδίδουν τα trends των οίκων. Οι stars ήταν εκείνες που τα υιοθετούσαν πρώτες και ακολουθούσαν οι κοινές θνητές. 

Και φέτος που τα 90’s έχουν την τιμητική τους το καφέ χρώμα της σοκολάτας στα χείλη επανήλθε δυναμικά και οι celebrity make up artists που το λατρεύουν δημιούργησαν τα πιο εντυπωσιακά make up looks που πρέπει να αντιγράψεις άμεσα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hung Vanngo (@hungvanngo)

Με ματ, λαμπερό ή σατινέ φινίρισμα το καφέ κραγιόν δείχνει υπέροχο σε όλους τους τόνους επιδερμίδας. Αρκεί να βρεις την απόχρωση που σου ταιριάζει ακολουθώντας τις συμβουλές των ειδικών. 

Ανοιχτή επιδερμίδα: Επιλέγεις καφέ κραγιόν με κόκκινους ή πορτοκαλί υποτόνους όπως για παράδειγμα εκείνοι της κανέλας.

Μεσαία επιδερμίδα: Ανήκεις στις τυχερές αφού σου ταιριάζουν όλες οι καφές αποχρώσεις. Το μόνο που πρέπει να αποφύγεις είναι ο έντονος κόκκινος υποτόνος.

Σκούρα επιδερμίδα: Οι καφέ αποχρώσεις που δημιουργούν αντίθεση με τον τόνο της επιδερμίδας σου είναι εκείνες που σε κολακεύουν. Προτίμησε τους θερμούς υποτόνους με μπρονζέ εφέ και έξτρα λάμψη.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikki_Makeup (@nikki_makeup)

Κι αν αναρωτιέσαι ποιος είναι ο σωστός συνδυασμός οι experts είναι απόλυτοι: Μονοχρωματικό look. Ακολουθείς την μεγάλη τάση που θέλει να απλώνεις σε μάτια, ζυγωματικά και χείλη το ίδιο χρώμα σε διαφορετικούς τόνους. Είναι κομψό, σοφιστικέ και safe ταυτόχρονα αφού σε προφυλάσσει από τυχόν λάθη. Εναλλακτικά, χαρίζεις ένταση στα χείλη μόνο αφήνοντας τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά nude και λαμπερά. 

Τι πρέπει να προσέξεις πριν απλώσεις καφέ κραγιόν

  • Επειδή είναι ένα ιδιαίτερο χρώμα που τονίζει και την μικρότερη ατέλεια στα χείλη φροντίζεις να είναι ενυδατωμένα, λεία και απαλά. Καλό είναι να κάνεις απολέπιση πριν την εφαρμογή του κραγιόν και να απλώσεις lip balm ως βάση. 
  • Το μολύβι χειλιών είναι απαραίτητο αν θέλεις να δείχνει άψογο το chocolate lip look. Επιλέγεις την ίδια ακριβώς απόχρωση με το κραγιόν ή μία πιο σκούρα αν είσαι έτοιμη να αποκτήσεις την πιο cool εκδοχή της τάσης.  
  • Αν θέλεις να φωτίσεις λιγάκι το σκούρο καφέ κραγιόν άπλωσε προηγουμένως στα χείλη μικρή ποσότητα ανοιχτόχρωμου κονσίλερ το οποίο παράλληλα θα κρατήσει το προϊόν στη θέση του για ώρες.  
  • Για να πετύχεις το vinyl εφέ που χαρίζει ακόμη πιο εντυπωσιακή όψη στο καφέ χρώμα μπορείς να απλώσεις μετά το κραγιόν ένα διάφανο lip gloss. 

Κι αν είσαι έτοιμη να αποκτήσεις ένα καφέ κραγιόν δες στη συνέχεια τα ωραιότερα:

Chanel Rouge Coco Ultrta Hydrating Lip Colour, 494 Attraction

Dior Dior Addict Refilable Shine Lipstick, 918 Dior Bar

Yves Saint Laurent  The Slim Velvet Radical, 315

Erre Due Perfect Matte Lipstick, 803 Curiosity

Max Factor Colour Elixir Lipstick, 040 Incan Sand

Korres Morello Cream Lipstick, 34 Mocha Brown 

Read More

And More