Ξέρουμε όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν γι’αυτό το συγκλονιστικό μακιγιάζ στο show του Giorgio Armani Prive

Αυτή την περίοδο οι σπουδαιότεροι οίκοι μας δείχνουν τις couture συλλογές τους για την σεζόν fall/winter 2021. Μεταξύ άλλων και ο υπέροχος οίκος Armani ο οποίος πέρα από υπέροχα σύνολα μας έδειξε και συγκλονιστικά μακιγιάζ δια χειρός Linda Cantello. Τα παστέλ χρώματα και αυτή η υπέροχη διπλή γραμμή eyeliner αποτέλεσαν μια πραγματικά διαφορετική πρόταση ανάμεσα στις επιλογές που έχουμε δει τελευταία. Το καλύτερο νέο, όμως, είναι ότι ξέρουμε όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν! Κράτησε σημειώσεις!

ΠΡΟΣΩΠΟ

 

Η επιδερμίδα προετοιμάστηκε με ARMANI PRIMA GLOW-ON MOISTURIZING CREAM, διασφαλίζοντας ότι η κρέμα απορροφήθηκε πλήρως, πριν από την προσθήκη της βάσης. Στη συνέχεια χρησιμοποιήθηκε το LUMINOUS SILK CONCEALER, όπου ήταν απαραίτητο, για τη δημιουργία μιας φυσικής αψεγάδιαστης επιδερμίδας. Στη συνέχεια, το NEO NUDE A-BLUSH χρησιμοποιήθηκε στην απόχρωση # 50 ή # 52 ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας, για μια υγιή όψη.

ΜΑΤΙΑ

Χάρη στο εργαστήριο ομορφιάς Armani, ένα φορητό εργαστήριο που περιλαμβάνει μια σειρά από βάσεις και χρωστικές ουσίες, η Linda Cantello δημιούργησε 2 ειδικά μείγματα επί τόπου: ένα μπλε και ένα πράσινο. Αυτό το μείγμα εφαρμόστηκε με γραμμές στο άνω βλέφαρο και μία τρίτη σκιά προστέθηκε στη μέση του βλεφάρου, χρησιμοποιώντας το SMOOTH LIP PENCIL * στην απόχρωση #4. Στις βλαφαρίδες εφαρμόστηκε το EYES TO KILL CLASSICO mascara στην απόχρωση #1.

ΧΕΙΛΙΑ

Το SMOOTH LIP PENCIL στην απόχρωση #4 αναμίχθηκε με NEO NUDE ECSTASY BALM στην απόχρωση#1 και απλώθηκε ύστερα στα χείλη. Τέλος, εφαρμόστηκε λίγο LUMINOUS SILK GLOW FUSION POWDER στην κατάλληλη απόχρωση για να σταθεροποιήσει την εμφάνιση. «Στη διάθεση για ροζ, φρέσκα παστέλ τονίζονται από ποπ ροζ και ροζ ρετρό αποχρώσεις που παραπέμπουν κατευθείαν στο μέλλον», λέει η Linda Cantello.

Read More

And More