Lady Gaga: με μάσκα προσώπου και στο show του Tommy Hilfiger!

Από τότε που η Lady Gaga φορούσε μπριζόλες στο κεφάλι και το σώμα της μέχρι σήμερα έχουν περάσει χρόνια. Και η Lady Gaga του τότε με την Lady Gaga του σήμερα (ή σχεδόν του σήμερα) δεν έχει και πολλά κοινά. Για αρχή υπήρξε ένα μεγάλο διάστημα που αποποιήθηκε κάθε υπερβολή και επέλεξε να κινηθεί σε μια πιο minimal λογική. Μέχρι τις αρχές της εβδομάδας.

Στις αρχές της εβδομάδας, λοιπόν, είδαμε την Lady Gaga στο Super Bowl να δίνει ένα τέλειο performance και να φορά face lace στα μάτια της. Και φαίνεται πως αυτή η δαντέλα προσώπου είναι η ολοκαίνουριά της beauty εμμονή αφού λίγες μέρες μετά (και μόλις χθες) την είδαμε να την φοράει και στο show του Tommy Hilfiger. Οk, όχι ακριβώς την ίδια αλλά παρόμοια…

Και μαζί με την Lady Gaga που επέστρεψε στον παλιό εαυτό της, είδαμε να συμβαίνει ότι και παλιότερα: ό,τι κάνει να γίνεται trend και να την αντιγράφουν την ίδια στιγμή. Με άλλα λόγια και όπως εντόπισε η προσωπική της make up artist, οι δεντέλες στα μάτια έχουν αρχίσει να φοριούνται σωρηδόν. Ήδη!

Δες παρακάτω…


Θέλεις να αντιγράψεις το beauty look; Κάνε κλικ εδώ και δες πού θα βρεις τις Face Lace που αγαπά η Lady Gaga!

Read More

And More