Μακιγιάζ: Δες γιατί το κόκκινο μολύβι ματιών παίρνει την πρώτη θέση στο νεσεσέρ

Οι τάσεις στο μακιγιάζ πολλές και ιδιαίτερες, κλασικές, retro ή minimal. Αρκετές δηλαδή ώστε να επιλέξεις εκείνες που θα υιοθετήσεις τους επόμενους μήνες. Το full make up look επιστρέφει δυναμικά, δύο χρόνια μετά την έναρξη της πανδημίας και τη μάσκα προστασίας που σε περιόριζε. 

Κι αν πιστεύεις πως τα trends προέρχονται από τα fashion shows μόνο, κάνεις λάθος αφού μία εμφάνιση των celebrities στο κόκκινο χαλί αρκεί για να αναδειχθεί ένα καινούριο. Τις είδαμε στις απονομές βραβείων με απίθανα looks που συζητήθηκαν πολύ. Κι αν πρέπει να σταθώ σε ένα, αυτό είναι το κόκκινο μολύβι ματιών. Η πιο ανατρεπτική και εξεζητημένη μεν αλλά όχι ακραία. Οι make up artists φρόντισαν να κάνουν περίγραμμα με τον πιο κομψό τρόπο ώστε να αποφύγουν τις κακοτοπιές. 

Γνωρίζω πως έχεις συνδέσει το κόκκινο χρώμα στο μολύβι με τα χείλη αλλά είμαι σίγουρη πως όταν δεις τον τρόπο που το χρησιμοποίησαν οι διασημότεροι experts θα πάρει την πρώτη θέση στο νεσεσέρ σου.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Makeup Artist Patrick Ta (@patrickta)

Ο Patrick Ta ήταν από τους πρώτους που το επέλεξαν προκειμένου να δημιουργήσει ένα δροσερό και νεανικό look στην Camila Cabello. Δύο οριζόντιες γραμμές κάτω ακριβώς από τα φρύδια και μία τελεία στο κέντρο των βλεφάρων σε candy apple απόχρωση της χάρισαν ένα από τα ωραιότερα make up looks που έχουμε δει τελευταία. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 🔮Vanessa Hudgens🔮 (@vanessahudgens)

Η Vanessa Hudgens εξελίσσεται σε beauty icon και το αποδεικνύουν οι τελευταίες της εμφανίσεις. Η προσωπική της make up artist Danielle Priano σχημάτισε μια μικρή γραμμή στην άκρη του άνω βλεφάρου και τόνισε με το ίδιο κόκκινο μολύβι την εσωτερική γωνία του ματιού. Τόσο εύκολα και με δύο κινήσεις κατάφερε να τονίσει το βλέμμα με έναν απίθανο τρόπο. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DOVE (@dovecameron)

H Dove Cameron στο fashion show του οίκου Versace υιοθέτησε ένα floating liner look απλά απίθανο. Υπεύθυνη είναι η Melissa Hernandez που επέλεξε μια κόκκινη απόχρωση με πορτοκαλί υποτόνο για να σχηματίσει μια καμπύλη στη μέση του βλεφάρου ξεκινώντας από την εσωτερική γωνία του ματιού και καταλήγοντας στην εξωτερική όπου “συναντήθηκε” με το μαύρο eyeliner που επίσης χρησιμοποίησε ακολουθώντας τη φυσική γραμμή των βλεφαρίδων. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Priscilla Ono (@priscillaono)

Last but not least η Rihanna που συνδύασε το κόκκινο μολύβι με το μαύρο δημιουργώντας την απόλυτη αντίθεση. 

Read More

And More