Μακιγιάζ: Είναι η κατάλληλη στιγμή να αλλάξεις τη ρουτίνα σου. Τα προϊόντα που πρέπει να πάρουν θέση στο νεσεσέρ

Τις τάσεις στο μακιγιάζ τις γνωρίζεις κι αν όχι εγώ είμαι εδώ και σε ενημερώνω καθημερινά. Εκείνο που επίσης όμως πρέπει να μάθεις είναι ότι ήρθε η στιγμή να αλλάξεις την καθημερινή ρουτίνα στο make up όπως ακριβώς και στην περιποίηση της επιδερμίδας. Αν και η θερμοκρασία είναι ακόμη υψηλή, κάποια προϊόντα πρέπει σιγά-σιγά να μείνουν στην άκρη και τη θέση τους να πάρουν οι νέες πιο σταθερές φόρμουλες αλλά και τα αγαπημένα μολύβια, eyeliner ή πούδρα. 

Κράτησε λοιπόν σημειώσεις. 

Κονσίλερ: Είναι και πάλι εδώ μετά από μία μικρή παύση τους καλοκαιρινούς μήνες. Για να δημιουργήσεις το σωστό eye make up look  η περιοχή των ματιών πρέπει να είναι άψογη. Αρχικά την ενυδατώνεις σωστά και στη συνέχεια καλύπτεις τις ατέλειες. Μην ξεχνάς άλλωστε πως το κονσίλερ λειτουργεί και ως βάση ώστε τα προϊόντα να παραμείνουν στη θέση τους για ώρες. L’ oreal Paris Infaillible More Than Concealer. 

Primer: Αν δεν έχεις ήδη αποκτήσει το “μαγικό” προϊόν που λατρεύουν οι make up artists, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Επιλέγεις μια ανάλαφρη φόρμουλα σε μορφή gel-cream που εφαρμόζεται εύκολα και γίνεται ένα με το δέρμα. Πρόκειται για το μικρό μυστικό των experts που θα σε σώσει. Smashbox Photo Finish Smooth & Blur Primer. 

Face Mist: Το έχεις συνδέσει με το καλοκαίρι και τις υψηλές θερμοκρασίες αλλά θα πρέπει να ένα προϊόν με υαλουρονικό οξύ και φυσικά έλαια ή εκχυλίσματα, χαρίζει φυσική λάμψη και “σετάρει” το μακιγιάζ σου στο λεπτό. Lancome Fix It Forget It.

Φον ντε τεν: Αυτό που χρειάζεσαι είναι μεν ένα απαλό προϊόν που να προσφέρει όμως υψηλή κάλυψη. Με βελούδινο φινίρισμα μεν αλλά με μια διακριτική λάμψη που δείχνει απόλυτα φυσική. Το απλώνεις πάντα με το ειδικό πινέλο ή το beauty blender ώστε να ελέγξεις την ποσότητα. Chanel Ultra Le Teint Ultrawear All Day Comfort Flawless Finish Foundation.

Setting Powder: Αμέσως μετά το primer αυτό είναι το προϊόν που δεν αποχωρίζονται ποτέ οι make up artists. “Κλειδώνει” το μακιγιάζ και χαρίζει ματ ή πιο λαμπερή όψη ανάλογα με τη φόρμουλα που θα επιλέξεις. Σου προτείνω το velvet φινίρισμα που θα χρησιμοποιείς όλους τους επόμενους μήνες ειδικά στις βραδινές σου εμφανίσεις. Laura Mercier Tranclucent Loose Settting Powder.

Μολύβι χειλιών: Είναι ο πρωταγωνιστής της σεζόν κι εκείνο που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις το τέλειο σχήμα στα χείλη. Ένα nude και ένα κόκκινο είναι εκείνα που πρέπει να πάρουν θέση στο νεσεσέρ σου. Ακολουθείς πάντα τη φυσική γραμμή ενώ για ακόμη πιο έντονο και σταθερό αποτέλεσμα γεμίζεις τα χείλη με το μολύβι και ολοκληρώνεις με lip balm ή κραγιόν στην ίδια απόχρωση. Erre Due Waterproff Lip Designer.

Eyeliner: Cat eye, winged liner αλλά και goth dramatic eye make up look είναι μερικά μόνο από τα trends που θα χρειαστείς το κατάλληλο μαύρο eyeliner για να τα δημιουργήσεις.  Max Factor Color-X Pert Eyeliner.

Μολύβι Φρυδιών: Τα φρύδια βρίσκονται και πάλι σε πρώτο πλάνο. Χάρισε το σωστό σχήμα και ένταση και χάρισε στο πρόσωπο την τέλεια “κορνίζα”.  Dior Diorshow Brow Styler

 

Read More

And More