Μακιγιάζ: Φέτος θα γιορτάσεις το Πάσχα ακολουθώντας τις μεγαλύτερες τάσεις

Τις δύο προηγούμενες χρονιές στερήθηκες τις αγαπημένες σου αποδράσεις από την πόλη και ταυτόχρονα δεν υπήρχε λόγος να υιοθετήσεις τα make up looks που είχες αποθηκεύσει για τέτοιου είδους περιστάσεις. Φέτος όμως επιστρέφεις και πάλι στις παλιές και καλές σου συνήθειες. Μελέτησες το μακιγιάζ των celebrities στο κόκκινο χαλί κι εγώ μοιράστηκα μαζί σου όλες τις λεπτομέρειες που αποκάλυψαν οι experts. Από τα προϊόντα που χρησιμοποίησαν μέχρι τα μικρά τους αλλά πανέξυπνα μυστικά. 

Τα φετινά trends είναι απλά υπέροχα σε βαθμό που δεν μπορώ να επιλέξω εκείνο που μ’ έχει εντυπωσιάσει περισσότερο. Με απίθανη λάμψη, έντονα χρώματα αλλά και τις αιώνιες, nude ή γήινες αποχρώσεις οι celebrity make up artists δημιούργησαν μικρά θαύματα. 

Θα σου προτείνω εκείνα που συζητήθηκαν πολύ τους τελευταίους μήνες και αποτελούν μερικά μόνο από τα trends. Κι εσύ απλά θα αποφασίσεις εκείνο που σου ταιριάζει. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Phillips (@maryphillips)

E ναι. Δεν θα μπορούσε να είναι άλλη η πρώτη μου επιλογή. Η βασίλισσα του highlighter και του nude Jennifer Lopez. Παραμένει πιστή στο iconic πλέον make up look που θεωρείται κλασικό. Το smoky eye επανέρχεται δυναμικά αλλά είναι διακριτικό και όχι σκοτεινό με γήινους γκρι και καφέ τόνους. Τα ζυγωματικά βρίσκονται σε πρώτο πλάνο και το περίγραμμα στα χείλη είναι η μεγαλύτερη τάση της σεζόν. Η JLo λοιπόν σε ένα μόνο look συνδυάζει τα μεγαλύτερα trends. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Phillips (@maryphillips)

H Hailey Bieber, με τη σειρά της, εξελίσσεται σε beauty icon και έχει ήδη καταφέρει να γίνεται τάση κάθε λεπτομέρεια που υιοθετεί στις επίσημες εμφανίσεις της. Με πρώτη τη δροσερή βάση και οι φυσικές γυαλάδες. Και τώρα έρχεται με ένα μοναδικό make up look όπου πρέπει να προσέξεις τη λεπτή γραμμή με μαύρο μολύβι στην εξωτερική μόνο γωνία του ματιού. Την ένταση στα ζυγωματικά που δείχνει απόλυτα φυσική και το τέλεια σχήμα των φρυδιών της. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Makeup Artist Patrick Ta (@patrickta)

Η Gigi Hadid πάλι αγαπάει πολύ τις shimmer και glitter σκιές και ο προσωπικός της make up artist Patrick Ta δεν της χαλάει ποτέ το χατίρι. Το συγκεκριμένο μακιγιάζ είναι ένα από τα πιο δροσερά που έχει υιοθετήσει με τις ροζ αποχρώσεις να επικρατούν στα μάτια χαρίζοντας μια εφηβική ανεμελιά. Ο Ta χαρίζει ακόμη μεγαλύτερη ένταση ακολουθώντας το μικρό τρικ που θέλει να απλώνεις στην εσωτερική γωνία του ματιού μια λευκή ή ασημένια σκιά. Ζυγωματικά και χείλη ακολουθούν την ίδια ροζ φιλοσοφία. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hung Vanngo (@hungvanngo)

Η δροσερή όψη της Zoey Deutch είναι μοναδική και ο make up artist Hung Vanngo την πέτυχε χρησιμοποιώντας το πιο ζωηρό χρώμα της παλέτας του που είναι το πορτοκαλί. Θα το δεις παντού τους επόμενους μήνες αλλά μπορείς να ξεκινήσεις από τώρα απλώνοντας την αγαπημένη σου απόχρωση σε μάτια, χείλη και ζυγωματικά δημιουργώντας ένα μονοχρωματικό μακιγιάζ που θα σε ανανεώσει. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gregory Russell (@gregoryrussellhair)

H ρετρό μπλε σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο είναι statement  και η Lily Collins της φόρεσε με τον ωραιότερο τρόπο, Δεν έχεις παρά να την αντιγράψεις asap. 

Read More

And More