Μακιγιάζ: Οι καλοκαιρινές τάσεις που μπορείς να υιοθετήσεις αμέσως τώρα

Το καλοκαίρι απέχει έναν μόλις μήνα μακριά κι εσύ ανυπομονείς. Μια καλή αρχή είναι τα trends στο μακιγιάζ που μπορείς να υιοθετήσεις πριν τις διακοπές. Για την ακρίβεια, σήμερα κιόλας. Οι experts τη φετινή σεζόν ξεφεύγουν από τα καθιερωμένα αποδεικνύοντας ότι shimmer και glitter και μαύρο μολύβι στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου είναι κατάλληλα και για το καλοκαίρι όπως επίσης το κόκκινο κραγιόν με vinyl φινίρισμα. 

Η δροσερή όψη και οι λάμψεις στο δέρμα παραμένουν μία από τις κλασικές, καλοκαιρινές προτάσεις ενώ το ροζ βρίσκεται στο προσκήνιο και αυτή τη σεζόν. Δες στη συνέχεια τα 6 από τα πιο μεγάλα trends του φετινού καλοκαιριού και αποφάσισε ποιο θα υιοθετήσεις πρώτο.

Instagram: @taniellejaimua

Blush: Είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής και το μοναδικό προϊόν που καταφέρνει να φωτίσει ολόκληρο το πρόσωπο με μια πινελιά. Η έντονη, ροζ απόχρωση ταιριάζει σε όλους τους τόνους δέρματος κι εκείνο που σε συμβουλεύουν οι experts είναι να τολμήσεις απλώνοντας γενναίες δόσεις. Το συνδυάζεις με το ίδιο χρώμα σε μάτια και χείλη γιατί, ναι, το μονοχρωματικό μακιγιάζ συνεχίζει να είναι τάση και ένα από τα πιο πρακτικά. 

Instagram: @nikki_makeup

Polished Skin: Η λαμπερή επιδερμίδα είναι το ζητούμενο μεν αλλά φέτος είναι παράλληλα και μεγάλη τάση. Αυτό σημαίνει ότι προέχει η σωστή περιποίηση και κυρίως η σωστή και πλούσια ενυδάτωση. Το highlighter στο πιο ψηλό σημείο των ζυγωματικών θα χαρίσει έξτρα λάμψη αφού προηγουμένως όμως έχεις εφαρμόσει ένα έξτρα ενυδατικό φον ντε τεν με ανακλαστές φωτός και σε ρευστή μορφή. Το cream blush ολοκληρώνει το look.  

Instagram: @patrickta

Shimmer & Glitter: Το έχεις συνδέσει μεν με το χειμώνα και τις γιορτές αλλά οι make up artistis και η Gigi Hadid θα σε κάνουν να αλλάξεις γνώμη. Όσο πιο λαμπερή η σκιά στα μάτια, τόσο το καλύτερο. Τη συνδυάζεις με μαύρο eyeliner χαρίζοντας ένα δραματικό μεν αλλά όχι σκοτεινό ύφος στο βλέμμα. Γαλάζιο, ασημί και παστέλ, πράσινη απόχρωση είναι μερικές από τις καλύτερες ιδέες. 

Instagram: @hungvanngo

Pink ή αλλιώς Barbiecore: Το ροζ είναι ο βασιλιάς των χρωμάτων για φέτος και θα το απλώσεις σε μάτια, χείλη και ζυγωματικά χωρίς δεύτερη σκέψη. Κι αν θέλεις ένα twist που θα διαχωρίσει τη θέση σου από τον υπερβολικό ρομαντικό και τη girlie διάθεση μπορείς να τονίσεις την εσωτερική γωνία του ματιού με shimmer σκιά σε nude απόχρωση. 

Instagram: @ninapark

Underliner: Punk και wild είναι εκείνο που θα δεις παντού τους επόμενους μήνες. Το περίγραμμα με μαύρο μολύβι στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου έρχεται απευθείας από τα 80’s για να χαρίσει μια ιδιαίτερη ένταση στο φετινό καλοκαίρι. Κι αν είσαι έτοιμη για την πιο 

Instagram: @nicolaannepeltzbeckham

Vinyl Lips: Η Nicole Peltz-Bekham σου δείχνει τον τρόπο. Το κόκκινο χρώμα στα χείλη φέτος έχει το πιο λαμπερό φινίρισμα και είναι η πινελιά που θα ολοκληρώσει το επόμενο βραδινό σου look. Μην ξεχάσεις το περίγραμμα στα χείλη, είναι απαραίτητο. Όσον αφορά στο συνδυασμό, θα φροντίσεις το δέρμα σου να είναι άψογο, τα ζυγωματικά σωστά τονισμένα και οι βλεφαρίδες εντυπωσιακές, σαν ψεύτικες. 

 

Read More

And More