Μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις: Το αγαπημένο look των celebrities παραμένει huge trend

Τα make up trends κάθε σεζόν είναι πολλά και κάποιες φορές ιδανικά μόνο για τα fashion shows ή τις φωτογραφήσεις. Που σημαίνει πως δύσκολα θα τα υιοθετήσεις εκτός αν είσαι ιδιαίτερα τολμηρή και αγαπάς τα εξεζητημένα looks. Υπάρχουν όμως κι εκείνα που μπορείς να αποκτήσεις με μεγάλη χαρά αλλά και μια ακόμη κατηγορία που παραμένει στο προσκήνιο ανεξάρτητα από εποχές και τάσεις. Πρόκειται για το γήινο make up look που αγαπούν πολύ οι celebrities αλλά και τα it girls καθώς επίσης και κάθε γυναίκα που θέλει μια safe και chic επιλογή που ταιριάζει σε όλες τις ώρες της ημέρας και περιστάσεις.   

Οι γήινες αποχρώσεις σε μάτια, χείλη και ζυγωματικά αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο όλους τους τόνους δέρματος ενώ υπάρχει μια ολόκληρη χρωματική παλέτα που ταιριάζει σε κάθε χρώμα ματιών και μαλλιών. Μην ξεχνάς πως υπάρχουν celebrities που παραμένουν πιστές στους γήινους τόνους τα τελευταία, αρκετά χρόνια. Με πρώτη και καλύτερη την Jennifer Lopez. Ακολουθεί η Kim Kardashian αλλά και η αδερφή της Kendall Jenner. Αλλά και οι διάσημοι make up artists χρησιμοποιούν πολύ συχνά τους συγκεκριμένους τόνους ακόμη κι αν πρόκειται για επίσημη εμφάνιση στο κόκκινο χαλί. Σ’ αυτή την περίπτωση βέβαια “παίζουν” με τις υφές και τις αντιθέσεις. Που σημαίνει πως επιλέγουν σκιές με shimmer ή glitter ή συνδυάζουν τις γήινες αποχρώσεις στα μάτια με παστέλ στα χείλη. 

Με αφορμή το φθινόπωρο αλλά και τον χειμώνα που είναι πλέον πολύ κοντά, οι γήινες αποχρώσεις είναι πιο επίκαιρες από ποτέ. Και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αποκτήσεις την κατάλληλη παλέτα σκιών αλλά και τους πιο γοητευτικούς τόνους για τα χείλη.  

Κι αν δεν είσαι σίγουρη για το make up look που μπορείς να δημιουργήσεις με τις γήινες αποχρώσεις δες στη συνέχεια τα ωραιότερα. 

Ο Mario Dedivanovic κάνει ένα απαλό περίγραμμα στο πάνω βλέφαρο χρησιμοποιώντας καφέ μολύβι ματιών. Απλώνει μια φωτεινή απόχρωση στο κέντρο και αφήνει την πιο σκούρα για το κέντρο. Συνδυάζει το eye make up look με ροζ αποχρώσεις σε χείλη και ζυγωματικά που χαρίζουν μια δροσερή όψη στο πρόσωπο. 

 

@makeupbymario

Jennifer Lopez: Είναι η βασίλισσα του γήινου make up look, χωρίς δεύτερη σκέψη. Παραμένει πιστή στο smoky eye σε καφέ τόνους αλλά και το nude, λαμπερό κραγιόν. Στις ίδιες αποχρώσεις τονίζει πάντα και τα ζυγωματικά της με bronzer blush.

@chrisappleton

Το glossy eye look είναι η τέλεια ιδέα για τις βραδινές εμφανίσεις. Ο Patrick Ta έχει απλώσει σε όλο το πάνω βλέφαρο μια καφέ σκιά σε μορφή κρέμας και έχει κρατήσει τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά στους ίδιους ακριβώς τόνους. Πρόκειται για ένα μονοχρωματικό make up που θα σε σώσει. Η λεπτομέρεια που πρέπει να προσέξεις είναι το περίγραμμα στα χείλη. Είναι ένα τόνο πιο σκούρο από το κραγιόν και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. Μπορείς να πετύχεις το λαμπερό φινίρισμα μπορείς απλώνοντας πάνω από τη σκιά διάφανο lip gloss.

@patrickta

Super διακριτικό και το look που αγαπούν οι Γαλλίδες. Super διακριτικό και σχεδόν διάφανο. Σ’ αυτή την περίπτωση θα πρέπει να φροντίσεις ώστε η επιδερμίδα να δείχνει άψογη και τα φρύδια σωστά τονισμένα. Χρησιμοποιείς ματ σκιές σε μπεζ, καφέ δημιουργώντας ένα ombre look. 

@emilychengmakeup

H Kristen Stewart με το τέλειο smoky eye look. Έντονες καφέ αποχρώσεις στα μάτια, μαύρο μολύβι στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου, έντονα φρύδια και χείλη που ακολουθούν την ίδια ακριβώς φιλοσοφία με το βλέμμα. 

@hairbyadir

Η Kim Kardashian αγαπά πολύ τις γήινες αποχρώσεις. Μπορεί να αλλάζει το χρώμα στα μαλλιά της απίστευτα συχνά μένει όμως σταθερή στα χρώματα που χρησιμοποιεί σε μάτια, χείλη και ζυγωματικά. Δεν είναι τυχαίο πως σε κάθε make up collection του KKW Beauty υπάρχουν προϊόντα με τους συγκεκριμένους τόνους. 

@chrisappleton

Η Kendall Jenner λατρεύει επίσης το γήινο make up look με μια αδυναμία στο καφέ της σοκολάτας που χρησιμοποιεί συχνά για να τονίσει τα μάτια της. Είναι άλλωστε το απόλυτο χρώμα για τις καστανές με μεσαίο τόνο δέρματος. 

@maryphillips

Η Camila Coelho είναι αγαπημένο it girl κι εκείνη που υιοθετεί make up looks που αποτελούν έμπνευση. Προτιμά τις γήινες αποχρώσεις που τονίζουν τη Μεσογειακή της ομορφιά και αγαπά τη μονοχρωμία. 

@camilacoelho

Τώρα μπορείς να επιλέξεις το look που θα αντιγράψεις. 

Read More

And More