Μακιγιάζ: Τα μάτια αποκτούν ένταση και χρώμα-Θα το πετύχεις με τις ωραιότερες παλέτες σκιών

Ναι, γνωρίζω πως αγαπάς πολύ τις γήινες και ουδέτερες αποχρώσεις στα μάτια. Προσπαθείς να αντιγράψεις τα looks των Jennifer Lopez και Kim Kardashian. Οφείλω όμως να σε ενημερώσω για τη νέα τάση της σεζόν που θέλει χρώμα και ένταση στα μάτια. Κίτρινο, πράσινο, μπλε ακόμη και πορτοκαλί προτείνουν οι make up artists και σου ζητώ να τους εμπιστευτείς. Τα τελευταία, τρία σχεδόν χρόνια άλλωστε το μόνο προϊόν που χρησιμοποίησες ήταν η μάσκαρα και αυτή όχι καθημερινά ειδικά αν δούλευες από το σπίτι. Υπάρχει λοιπόν ωραιότερος τρόπος να γιορτάσεις την επαναφορά του full make up από τις έντονες δόσεις χρώματος στα μάτια. 

 Για να το πετύχεις όμως επιβάλλεται στο νεσεσέρ σου να πάρει και πάλι θέση η τέλεια παλέτα. Αφού προηγουμένως όμως δεις τον τρόπο που άπλωσαν τις ζωηρές αποχρώσεις σκιάς οι celebrities. Φρόντισα να συγκεντρώσω τα αγαπημένα μου eye make up looks και ταυτόχρονα τις πέντε παλέτες που θα σε βοηθήσουν να τα δημιουργήσεις. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ALLAN AVENDAÑO (@allanface)

Η Gigi Hadid είναι μία από τις μεγαλύτερες fans της συγκεκριμένης τάσης ενώ αγαπάει πολύ τους ιριδισμούς. Είναι αρκετές οι φορές, τον τελευταίο καιρό που την έχουμε δει να αφήνεται στα χέρια του αγαπημένου της make up artist Allan Avendano ο οποίος με τη σειρά του απλώνει τα πιο εντυπωσιακά χρώματα στα βλέφαρα του super model. Το κίτρινο είναι η αδυναμία της και αν έχεις πράσινα μάτια πρέπει να το τολμήσεις. 

Θα πετύχεις το look με την NYX Professional Makeup, Swear By It Shadow Palette

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ALLAN AVENDAÑO (@allanface)

Το μοβ είναι εξίσου εντυπωσιακό και ταυτόχρονα σοφιστικέ και ρετρό. Το απλώνεις σε όλο το πάνω βλέφαρο και κάνεις περίγραμμα με την ίδια σκιά στο κάτω. Ο Allan Avendano (και πάλι) είναι υπεύθυνος για το eye make up look της Lydia Hearst και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό. 

Θα πετύχεις το look με την Max Factor Smokey Eye Drama, 04 Luxe Lilacs

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TOBI HENNEY (@tobimakeup)

Το μονοχρωματικό μακιγιάζ παραμένει huge trend κι εσύ μπορείς να πειραματιστείς με τις αποχρώσεις του ροζ χρησιμοποιώντας το πιο σκούρο στο κινητό βλέφαρο χαρίζοντας ένα ombre εφέ “σβήνοντας” με την πιο ανοιχτή του απόχρωση στην εξωτερική γωνία.

Θα πετύχεις το look με την Chanel Les 4 Ombres Multi Effect Quadra Eyeshadow 228 Tisse Cambon

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenna Kristina (@jennakristina)

Οι αποχρώσεις του μπλε έχουν την τιμητική τους κι αν δεν είσαι έτοιμη να απλώσεις σκιά σε όλο το βλέφαρο απλά ακολουθείς το παράδειγμα της Megan Fox τονίζοντας την εσωτερική γωνία του ματιού με την πιο γοητευτική baby blue απόχρωση. 

Θα πετύχεις το look με την Dior 5 Couleurs Couture Velvet Limited Edition, 189 Blue Velvet

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Melissa Murdick (@makeupbymelissam)

Πράσινο: Το απόλυτο χρώμα για τα καστανά μάτια. Όλες του οι αποχρώσεις είναι γοητευτικές αν εκείνες που θυμίζουν πολύτιμους λίθους θεωρούνται ότι ωραιότερο. 

Θα πετύχεις το look με την Erre Due Wet & Dry Trio, 112

 

Read More

And More