Μάσκαρα: Ήρθε η ώρα να αποκτήσεις εκείνη που ταιριάζει στον τύπο των βλεφαρίδων σου

Ακόμη κι αν δεν αγαπάς και δεν υιοθετείς καθημερινά full make up και σου αρκεί να απλώνεις μια ενυδατική κρέμα με χρώμα, μικρή ποσότητα blush και ένα nude lip gloss δεν αφήνεις ποτέ “γυμνές” τις βλεφαρίδες σου. Εφαρμόζεις μια στρώση μαύρης μάσκαρα αφού είναι ο μόνος τρόπος να τονίσεις το βλέμμα με φυσικό τρόπο. 

Είναι το προϊόν που υπάρχει σε κάθε νεσεσέρ κι εκείνο που σε σώζει με μία μόνο κίνηση. 

 

Αν πάλι είσαι fan του μακιγιάζ επιλέγεις με προσοχή τη μάσκαρα που χρησιμοποιείς και γνωρίζεις όλα τα tips ώστε να την εφαρμόσεις με σχεδόν επαγγελματικό τρόπο με αποτέλεσμα οι βλεφαρίδες σου να μοιάζουν με ψεύτικες. 

Και στις δύο περιπτώσεις όμως θα πρέπει να μάθεις ποιο είναι το προϊόν που ταιριάζει στον δικό σου τύπο βλεφαρίδων. Ναι, υπάρχουν διαφορετικοί τύποι κι εσύ πρέπει να αποκτήσεις την κατάλληλη μάσκαρα. Τα beauty brands έχουν φροντίσει να δημιουργήσουν πολλά και διαφορετικά βουρτσάκια που χαρίζουν όγκο, μήκος και υπέροχο εφέ ή ένταση. Ήρθε η ώρα λοιπόν να ανακαλύψεις το ιδανικό για εσένα. 

Πρώτο Βήμα 

Αρχικά κοίταξε τις βλεφαρίδες σου στον καθρέφτη και σκέψου τι ακριβώς θέλεις να σου προσφέρει η μάσκαρα. Είναι λεπτές, αραιές, μακριές, αδύναμες ή με φορά προς τα κάτω; Αφού το ανακαλύψεις θα πρέπει να αποκτήσεις το προϊόν με το βουρτσάκι που θα σε βοηθήσει να τους χαρίσεις μήκος, όγκο και τέλεια όψη. 

Η φωτογραφία λειτουργεί σαν οδηγός και ξεκινώντας από αριστερά προς τα δεξιά θα σου αναλύσω τι κάνει το καθένα ξεχωριστά. 

Νο 1: Είναι κατάλληλο για λεπτές βλεφαρίδες χωρίς καμπύλες. Μην ξεχνάς να τοποθετείς τη μάσκαρα στη βάση και να την απλώνεις με αργή κίνηση προς τις άκρες. 

Νο 2: Για αδύναμες και αραιές. Τα κυκλικά σημεία βοηθούν ώστε να κρατούν τις βλεφαρίδες σταθερές κατά τη διάρκεια της εφαρμογής με αποτέλεσμα να τους χαρίζουν έξτρα όγκο. 

Νο 3: Χαρίζει μήκος και όγκο μαζί ενώ απλώνει το χρώμα ομοιόμορφα που σημαίνει πως είναι τέλεια και για σένα που έχεις ανοιχτόχρωμες βλεφαρίδες. 

Νο 4: Για φυσικές μακριές βλεφαρίδες. Προσφέρει έξτρα όγκο. 

Νο 5: Κατάλληλη για αδύναμες και χωρίς ιδιαίτερο μήκος. 

Νο 6: Για κοντές βλεφαρίδες ή εκείνες που έχουν πτωτική τάση. 

Νο 1: Το κωνικό σχήμα που έχει το βουρτσάκι βοηθά ώστε να χαρίσεις έξτρα μήκος και μεγάλη ένταση στις βλεφαρίδες. 

Νο 2: Προσφέρει έξτρα όγκο χωρίς να μουτζουρώνει την περιοχή των ματιών. 

Νο 3: Είναι για εσένα που θέλεις ακόμη και οι πιο μικρές βλεφαρίδες στην άκρη να αποκτήσουν τέλειο εφέ. 

Νο 4: Οι experts το ονομάζουν “jumbo” και είναι ιδανικό για κανονικές προς πλούσιες βλεφαρίδες αλλά και για εσένα που θέλεις με μία μόνο εφαρμογή το τέλειο look. 

Νο 5: Για όγκο και μήκος μαζί. Η αραιή υφή της τρίχας στο βουρτσάκι έχει τη δυνατότητα να “μαγνητίζει” τις βλεφαρίδες. 

Νο 6: Ότι καλύτερο για πυκνές βλεφαρίδες. Χάρη στην άκρη του μπορείς να τις ξεχωρίσεις και να τους χαρίσεις τέλειο μήκος. 

 

 

 

Read More

And More