Μάσκαρα: Το μοναδικό προϊόν που χαρίζει εκθαμβωτικό βλέμμα με μία κίνηση – 7 για να επιλέξεις

Το μοναδικό προϊόν που δεν λείπει από κανένα νεσεσέρ, είναι η μάσκαρα. Αν οι βλεφαρίδες έχουν μήκος, όγκο και ένταση τότε όλα θα πάνε καλά όσον αφορά στο μακιγιάζ. Είμαι σίγουρη ότι έχουν περάσει πολλές από έλεγχο και το πιθανότερο είναι να υπάρχει μία τουλάχιστον αγαπημένη που δεν αποχωρίζεσαι. 

Οι νέες συνθέσεις όμως είναι πρωτοποριακές και τα αγαπημένα beauty brands έχουν δημιουργήσει προϊόντα που θα σου χαρίσουν το εφέ της ψεύτικης βλεφαρίδας ακόμη κι αν δεν είναι από τη φύση τους τεράστιες. Παράλληλα όμως υπάρχουν και οι iconic mascara που επιβάλλεται να δοκιμάσεις μία τουλάχιστον φορά στη ζωή σου. 

Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκεις στη συνέχεια θα δεις τις αγαπημένες μου. Η τελική επιλογή είναι δική σου. 

 

Chanel Le Volume de Chanel Volume Mascara: Οι βλεφαρίδες αποκτούν μήκος, όγκο και δυνατό χρώμα. Το ειδικό βουρτσάκι, αποκλειστικά σχεδιασμένο για τον Οίκο CHANEL, χτίζει όγκο στις βλεφαρίδες χάρη στις τοποθετημένες σε μια συστοιχία τρίχες του, προσανατολισμένες έτσι ώστε να παρέχουν βέλτιστο φινίρισμα

Dior Diorshow Pump N’ Volume XXL Volume 24H Wear Squeezable Mascara: Εμπλουτισμένη με εκχύλισμα άνθους αραβοσίτου, αυτή η μάσκαρα ενισχύει τον όγκο των βλεφαρίδων. Το βουρτσάκι γλιστρά εύκολα και ντύνει τις βλεφαρίδες με έντονο χρώμα, ενώ παράλληλα τις διαχωρίζει για αψεγάδιαστη ακρίβεια. 

YSL Lash Clash: Χάρη σε δυο κατατεθειμένες ευρεσιτεχνίες – για την πρωτοποριακή σύνθεση και το εξειδικευμένο βουρτσάκι – η Lash Clash εξωθεί τον όγκο στα άκρα, ντύνει τις βλεφαρίδες με πλούσιο μαύρο και παραμένει σταθερή για έως 24 ώρες. 

Max Factor False Lash Effect:  Δίνει το εφέ ψεύτικων βλεφαρίδων με έντονο όγκο και απόλυτο διαχωρισμό ενώ θρέφει και ενυδατώνει χάρη στην προβιταμίνη Β5 που περιέχει στη σύνθεση της.

Erre Due 3-Step All in One Mascara:  Χαρίζει “πανοραμικό” αποτέλεσμα, όγκο και είναι κατάλληλη για εσένα που αγαπάς τα dramatic eye make up looks. Μια στρώση είναι αρκετή για να σου χαρίσει ένταση και διάρκεια στο χρώμα.

Art Deco All in One Mascara: Προσφέρει όγκο, μήκος και καμπύλες χωρίς να μουντζουρώνει ή να προκαλεί ερεθισμούς χάρη στην  vegan σύνθεση της.

Benefit Cosmetics Fan Fest Fanning & Volumizing Mascara: Χαρίζει στις βλεφαρίδες εφέ βεντάλιας και έξτρα όγκο. Το ειδικά σχεδιασμένο βουρτσάκι ινών Full-Flex Fiber Brush διαθέτει καμπύλη 40° που ανασηκώνει τη βλεφαρίδα από τη ρίζα μέχρι την άκρη και φτάνει και στις δύο γωνίες του ματιού. Διαθέτει φυσικές, εύκαμπτες ίνες flex-wave που δεσμεύουν, τονίζουν και διαχωρίζουν τις βλεφαρίδες.

Read More

And More