Μόλις έφτασε στα χέρια μας το τελειότερο highlighter από την Korres

@namvo 

Ο καιρός που οι ματ επιδερμίδες ήταν τάση και που εμείς ολοκληρώναμε το μακιγιάζ μας με τόνους πούδρας έχει περάσει. Με ένα πρόχειρο scroll down στους πιο ενημερωμένους λογαριασμούς στο instagram και στους διασημότερους makeup artist, θα διαπιστώσεις ότι το glowy skin, δηλαδή η λαμπερή επιδερμίδα είναι αυτό που θέλουμε όλες να πετύχουμε. Και πέρα από το εντατικό skincare, σε επίπεδο μακιγιάζ αυτό που θα σε φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο τέλειο αποτέλεσμα είναι ένα highlighter. 

Έχουμε δοκιμάσει πολλά και δηλώνουμε ενθουσιασμένες με το highlighter που έφτασε μόλις στα χέρια μας. Σημείωσε: πρόκειται για το Iconic Glow Liquid Highlighter KORRES το οποίο δημιουργήθηκε με αφορμή τα 25 χρόνια από τη δημιουργία του πρώτου προϊόντος με έλαιο άγριου τριαντάφυλλου, ένα iconic συστατικό για το αγαπημένο μας brand!

Κάνοντας focus στο ίδιο το προϊόν, πρόκειται για ένα highlighter σε υγρή μορφή για άμεση φυσική λάμψη, ιδανική για όλες τις αποχρώσεις επιδερμίδας. Η ανάλαφρη σύνθεσή του, εμπλουτισμένη με έλαιο άγριου τριαντάφυλλου, βιταμίνη C, και υψηλό ποσοστό μικροσφαιριδίων λάμψης, που αντανακλούν το φως, χαρίζει φρεσκάδα και φωτεινότητα στην επιδερμίδα με ένα φυσικό και λαμπερό αποτέλεσμα.

Με λίγα λόγια, είναι το highlighter που πάντα έψαχνες και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις είτε τοπικά σε σημεία όπως ψηλά στα ζυγωματικά, την κορυφή της μύτης, στις εσωτερικές γωνίες των ματιών, εκεί δηλαδή που θέλεις να δώσεις φως, είτε να αναμείξεις μερικές σταγόνες με το αγαπημένο σου λεπτόρρευστο foundation ή ακόμη και την tinted αντηλιακή σου για λάμψη σε όλη την επιδερμίδα. Σε κάθε περίπτωση, τι αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει ακριβώς όπως ενθουσίασε κι εμάς!

 

Read More

And More