Μοβ σκιά: Πώς θα τη φορέσεις τη φετινή σεζόν και πέντε προϊόντα για να δημιουργήσεις τα looks

Η μοβ σκιά είναι ο πιο γοητευτικός τρόπος να τονίσεις το βλέμμα σου και τη φετινή σεζόν είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις. Πρόκειται για το χρώμα που αγαπούν πολύ οι make up artists και το χρησιμοποιούν τόσο για να δημιουργήσουν minimal και θηλυκά looks όσο και δραματικά βραδινά. Στο νεσεσέρ τους υπάρχουν πάντα οι ωραιότεροι μοβ τόνοι, από τον τρυφερό της λεβάντας μέχρι τον πιο σκοτεινό της βιολέτας καθώς επίσης και όλες οι υφές, από το ματ μέχρι το shimmer και το glitter που παραπέμπει στα 80’s και το disco make up look που φέτος έχει την τιμητική του.

Κι αν αναρωτιέσαι πως θα συνδυάσεις τη μοβ σκιά αρκεί να δεις στη συνέχεια τα looks των διασημότερων experts και να αντιγράψεις το αγαπημένο σου.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bryce Scarlett (@brycescarlett)

H Kaia Gerber αντιγράφει το iconic 90’s super models make up look με τη μοβ σκιά να τονίζει απίθανα τα καστανά της μάτια. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lisa Eldridge (@lisaeldridgemakeup)

Αν αγαπάς το smokey eyes τώρα θα υιοθετήσεις την πιο κομψή εκδοχή του. Το μαύρο eyeliner συνδυάζεται απίθανα με τη μοβ σκιά.
Ξεκινάς με το περίγραμμα στο κινητό και το κάτω βλέφαρο και συνεχίζεις χρησιμοποιώντας την πιο σκούρα μοβ απόχρωση σε όλη την επιφάνεια του κινητού και την πιο ανοιχτή στην εξωτερική γωνία.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@valeriaferreiramakeup)

Μία ακόμη εκδοχή του smokey είναι εκείνη που χρησιμοποιείς μόνο σκιά σε έναν μεσαίο μοβ τόνο. Μην ξεχνάς ότι η μαύρη μάσκαρα είναι απαραίτητη αφού τονίζει ακόμη περισσότερο το αποτέλεσμα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Makeup Artist Patrick Ta (@patrickta)

Η lavender απόχρωση είναι επίσης υπέροχη. Την απλώνεις στην εσωτερική γωνία του ματιού δημιουργώντας ένα look που μπορείς να υιοθετείς από το πρωί μέχρι το βράδυ. Καλό είναι η σκιά να έχει διακριτικό shimmer στη σύνθεση της. Είναι το μικρό trick των make up artists όταν θέλουν να φωτίσουν το βλέμμα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@valeriaferreiramakeup)

Μολύβι και σκιά. Και  τα δύο μοβ. Είναι ένα μοναδικός τρόπος να αποκτήσεις ένα boho eye make up look. Το μολύβι είναι σκούρο και η σκιά δύο τουλάχιστον τόνους πιο ανοιχτή. Κι αν θέλεις το απόλυτο 70’s touch κάνεις περίγραμμα με μαύρο μολύβι στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vincent Oquendo (@makeupvincent)

Violet: Η πιο κλασική και διαχρονική απόχρωση και η ωραιότερη για να δημιουργήσεις το τέλειο matchy look. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη o l i v i a (@oliviamunn)

H μοβ σκιά δημιουργεί μια απίθανη αντίθεση με τα καστανά μάτια. Ακόμη κι αν δεν έχεις ταλέντο στο μακιγιάζ αρκεί να την απλώσεις σε όλο το βλέφαρο με το ειδικό πινέλο ή ακόμη και με τα δάχτυλα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hung Vanngo (@hungvanngo)

Ο celebrity make up artist Hung Vanngo δημιουργεί το απόλυτο φθινοπωρινό μακιγιάζ με ένα twist που το κάνει να ξεχωρίζει. Συνδυάζει τους μοβ τόνους στα μάτια με έντονο κόκκινο χρώμα σε χείλη και ζυγωματικά.  

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@blumarine)

Στο fashion show του οίκου Blumarine οι make up artists δημιούργησαν winged liner look χρησιμοποιώντας μια βιολετί απόχρωση. Το συνδύασαν με κόκκινο ματ κραγιόν στα χείλη και αυτός είναι και επίσημα ο νέος τρόπος. 

Πες μου το χρώμα των ματιών να σου πω την απόχρωση που σου ταιριάζει

Το μοβ είναι ένα πολύ ενδιαφέρον χρώμα κυρίως επειδή είναι ο συνδυασμός του κόκκινου με το μπλε. Αυτό σημαίνει ότι περιέχει και ψυχρό και θερμό τόνο που το καθιστά ιδανικό για όλες τις επιδερμίδες και χρώματα ματιών. Αρκεί να επιλέξεις την απόχρωση που σου ταιριάζει. Το μοβ που έχει στη σύνθεση του περισσότερο κόκκινο κολακεύει τα πράσινα και τα καστανά μάτια. Αν πάλι η μοβ σκιά έχει περισσότερο μπλε είναι τέλεια για τα μπλε και γκρίζα. Αν έχεις καφέ ή πράσινα μάτια λοιπόν επιλέγεις αποχρώσεις του δαμάσκηνου. Αν πάλι τα μάτια σου μπλε ή γκρι η λιλά και η απόχρωση της βιολέτας σε κολακεύουν πολύ.

Δες στη συνέχεια τις τέσσερις αγαπημένες μου μοβ σκιές πριν αποκτήσεις εκείνη που θα πάρει θέση στο νεσεσέρ σου.

Bobbi Brown Eye Shadow Heather

Sephora Collectiomn Colorful Mono Eyeshadow Colorful Mono 21 Inclusion 32 Violet

L’Oreal Paris Color Queen Eyeshadow 45 Reacher

Erre Due Satin Eyeshadow 310 Dare To Dream

 

Read More

And More