Μπλε σκιά ματιών: Πέντε τρόποι να υιοθετήσεις το αγαπημένο χρώμα των make up artists

Η μπλε σκιά ματιών είναι εκείνη που επανέρχεται στο προσκήνιο στις πιο απίθανες αποχρώσεις αλλά και τρόπους εφαρμογής. Οι make up artists τη λατρεύουν και αυτός είναι ο λόγος που έχουν πάντα στο νεσεσέρ τους αρκετούς τόνους ώστε να τους χρησιμοποιούν κάθε φορά που θέλουν να τονίσουν το βλέμμα ξεφεύγοντας από το γήινο ή το εξαιρετικά έντονο φινίρισμα. 

Τη φετινή σεζόν μάλιστα που τα 80’s έχουν την τιμητική τους το μπλε χρώμα στα μάτια είναι εκείνο που θα δεις πολύ και παντού. Σε τέλειες, μοντέρνες εκδοχές κατάλληλες για όλες τις περιστάσεις και ώρες της ημέρας. Σίγουρα θα βρεις την μπλε απόχρωση που ταιριάζει στο χρώμα των ματιών σου αλλά και τον τρόπο να την απλώσεις ανάλογα με το look σου. Οι celebrities την έχουν ήδη υιοθετήσει και οι make up artists με τη σειρά τους σου δείχνουν απίθανους τρόπους ώστε να αντιγράψεις το μακιγιάζ μόνη σου. 

Στη συνέχεια θα δεις τα πέντε αγαπημένα μου blue eye make up looks και ισάριθμα προϊόντα για να τα αντιγράψεις. 

Jennifer Lopez: Κι όμως δεν λείπει από την λίστα. Αν και είναι γνωστή η αδυναμία της στις bronze και γήινες αποχρώσεις τόλμησε να τονίσει το βλέμμα της με μια τέλεια, σκούρα μπλε και ιριδίζουσα σκιά. Η make up artist Mary Phillips άπλωσε τόσο στο κινητό όσο και το κάτω βλέφαρο μια midnight blue απόχρωση χαρίζοντας στη Lopez ένα από τα ωραιότερα smoky eye looks. Το συνδύασε με μαύρο μολύβι και μια super λαμπερή ασημί σκιά στην εσωτερική γωνία του ματιού. Τα χείλη της παρέμειναν nude και λαμπερά όπως και τα ζυγωματικά της. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Phillips (@maryphillips)

Ο celebrity make up artist Patrick Ta χρησιμοποιεί μια royal blue απόχρωση στην Becky G τονίζοντας το κάτω μόνο βλέφαρο. Αρχικά κάνει το περίγραμμα με μολύβι και στη συνέχεια ολοκληρώνει με σκιά στο ίδιο ακριβώς χρώμα. Οι έντονες βλεφαρίδες το μαύρο eyeliner και τα τέλεια σχηματισμένα φρύδια ολοκληρώνουν το δροσερό και super νεανικό look. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Makeup Artist Patrick Ta (@patrickta)

Μια κλασική μπλε απόχρωση αποθεώνεται αν την εφαρμόσεις “άναρχα” θυμίζοντας έργο αφηρημένης τέχνης. Θα χρειαστείς ένα μικρό, λεπτό πινέλο με το οποίο θα σχηματίσεις οριζόντιες κοφτές γραμμές. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη tannia_t_mua (@tannia_t_mua)

Στο fashion show SS 2022 του οίκου Monse ο make up artist Charlie Riddle σχημάτισε μια καμπύλη σε ζωηρό, ανοιχτό μπλε στο κέντρο ακριβώς του βλεφάρου ξεκινώντας από την εσωτερική γωνία του ματιού και καταλήγοντας λίγο πριν την εξωτερική. Πρόκειται για ένα εκκεντρικό eye make up look που συνδυάζει δύο μεγάλες τάσεις που έχουν να κάνουν τόσο με την απόχρωση όσο και με την εφαρμογή.  

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charlie Riddle (@charlieriddle)

Μια μπλε πινελιά στο κέντρο ακριβώς του βλεφάρου τονίσει με τον πιο γοητευτικό τρόπο του winged liner. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Diipa Büller-Khosla (@diipakhosla)

Απλά επιλέγεις εκείνο που θα αντιγράψεις πρώτο!

Read More

And More