Μπορώ να βάλω μάσκαρα ξανά αν έχω βάλει και το πρωί; Πώς να φρεσκάρεις σωστά το μακιγιάζ σου!

Νομίζεις ότι το μακιγιάζ είναι η πιο δύσκολη υπόθεση; Σου έχω δυσκολότερο task! Για μένα πολύ μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας έχει το να φρεσκάρεις το μακιγιάζ σου μέσα στην ημέρα, ειδικά όταν έχεις λιπαρή επιδερμίδα (σηκώστε τα χέρια σας να σας μετρήσω! Συν μια εγώ!). Τι γίνεται; Μπορείς να βάλεις make up πάνω από το make up; Πώς; Το πρόσωπό σου δεν θα είναι σαν να έχει δέκα στρώσεις… στόκου; Με την μάσκαρα τι γίνεται; Σίγουρα, όταν έχεις επιχειρήσει να το κάνεις θα έχεις δει τις βλεφαρίδες σου να παίρνουν το σχήμα ποδιών εντόμων! Άρα, τι κάνεις;

Θέλεις να σου αυξήσω κι άλλο τον βαθμό δυσκολίας; Πώς μπορείς να μεταμορφώσεις το πρωινό σου μακιγιάζ (που έχει τρέξει!) σε βραδινό; Μια μέρα σαν κι αυτή (να σου θυμήσω πως είναι Παρασκευή!) θα σου χρειαστεί να το ξέρεις. Γιατί, ίσως και να μην προλάβεις να επιστρέψεις σπίτι σου για να αφαιρέσεις όλο το πρωινό μακιγιάζ και να βγεις για ένα χαλαρό ποτό απευθείας μετά το γραφείο.

Ας μην σε προβληματίζω άλλο! Ο αγαπημένος μας make up artist και official της Maybelline New York μας δίνει στο βίντεο παρακάτω όλες τις απαντήσεις! Εγώ… μαθήτευσα δίπλα στον Γρηγόρη Πυρπύλη! Τώρα ήρθε η σειρά σου!
PS: Το μακιγιάζ μου είναι από τον Γρηγόρη Πυρπύλη. Και αν παρακολουθήσεις σωστά αυτό το βίντεο, στοιχηματίζω πως στο τέλος θα έχεις καταφέρει να το κάνεις κι εσύ!

Read More

And More