Νίνα Φλορ: Με minimal chic νυφικό beauty look που θύμιζε την Meghan Markle

Ο Φίλιππος Γλύξμπουργκ παντρεύτηκε σήμερα στην Μητρόπολη Αθηνών την Νίνα Φλορ και αναμφισβήτητα ήταν το πιο κοσμικό γεγονός της χρονιάς. Η νύφη επέλεξε ένα κομψό νυφικό του οίκου Chanel που συνδύασε με minimal make up look και τα μαλλιά της μαζεμένα σε έναν χαμηλό κότσο που στόλισε με την τιάρα που φόρεσαν τόσο η Μαρί Σαντάλ όσο και η Τατιάνα Μπλάτνικ στο γάμο τους. 

Με την πρώτη ματιά μπορείς να διακρίνεις πως τόσο το make up, λιτό και χωρίς υπερβολές όσο και το κλασικό hairstyle θύμιζαν έντονα το νυφικό beauty look της Meghan Markle. Είναι εκείνη άλλωστε που έκανε τάση το no make up make up look, ένα ύφος που δεν είχε υιοθετήσει καμία νύφη μέχρι τότε, μιας και παραδοσιακά επιβάλλεται να έχουν ένα πιο επιτηδευμένο και “προσεγμένο” την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους. 

Η Νίνα Φλορ ακολούθησε την τάση και άφησε την επιδερμίδα της φυσικά λαμπερή. Σε χείλη και ζυγωματικά άπλωσε μια απαλή ροζ απόχρωση και τα μάτια τονίστηκαν με διακριτικό eyeliner. 

 

Τα μαλλιά της, μαζεμένα χαμηλά και με χωρίστρα στη μέση ήταν ότι ωραιότερο αφού άφηναν το ντεκολτέ του νυφικού της σε πρώτο πλάνο. 

Read More

And More