Ο Γρηγόρης Πυρπύλης κλείνει έναν χρόνο συνεργασίας με τον top make up artist, Tom Pecheux!

Εντάξει, με τσάκωσες! Όταν μιλάω (ή καλύτερα, γράφω) για τον Γρηγόρη Πυρπύλη δεν μπορώ να είμαι αντικειμενική. Γιατί του έχω προσωπική αδυναμία, αλλά να που κι εκείνος από μόνος του είναι… αντικειμενικά ταλαντούχος, οπότε ναι, υπό αυτή την έννοια μπορεί και να είμαι!

Ο Γρηγόρης Πυρπύλης, λοιπόν, έκλεισε έναν χρόνο ως βασικός συνεργάτης του κορυφαίου make up artist, Tom Pecheux και πλέον ζει στο Παρίσι, η οποία είναι η έδρα του για να ταξιδεύει ανά τον κόσμο και να συνεργάζεται με ονόματα όπως Mario Testino κλπ. Και προς τιμήν αυτής της συνεργασίας ο Γρηγόρης ανέβασε αυτή την photo με τον Tom Pecheux και τον… Pascalpascale (το κουκλάκι του Tom που έχει και instagram και το έχουν κρατήσει τα πιο διάσημα μοντέλα που περπατούν ΤΩΡΑ σε αυτόν τον πλανήτη και που έχει και instagram αν θες να το ακολουθήσεις, με αυτό το όνομα).

/

Κάτω από αυτή την photo έγραψε: “Τελευταίο ταξίδι για το 2013! Ευχαριστώ Tom Pecheux για την τέλεια χρονιά”.

Κι επειδή εμείς εδώ στο TLIFE μπορούμε να καυχιόμαστε ότι με τον Γρηγόρη έχουμε κάνει κάμποσα θέματα πριν φύγει για το Παρίσι, θυμόμαστε μερικά από αυτά τα video!

Τα 5 λάθη του μακιγιάζ!

Πώς να φρεσκάρεις το μακιγιάζ σου μέσα στην ημέρα!Πώς ένα βραδινό μακιγιάζ μπορεί να σου αλλάξει όλο το πρόσωπο! Η beauty editor του TLIFE πειραματίζεται!

Κι εμείς ευχαριστούμε Γρηγόρη!

Read More

And More