Ο κανόνας ομορφιάς που ακολουθούν οι Γαλλίδες θα αλλάξει την καθημερινότητά σου

Οι Γαλλίδες αγαπούν τα κομψά και διακριτικά beauty looks και καταφέρνουν να είναι καθημερινά ανεπιτήδευτα γοητευτικές. Ακολουθούν πιστά συγκεκριμένους κανόνες που αποτελούν τη Βίβλο τους. Ευτυχώς, για όλες μας, τα αποκαλύπτουν ώστε να ακολουθήσουμε τις συμβουλές τους για λαμπερό δέρμα και chic make up look από το πρωί μέχρι το βράδυ.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jeanne 💋 (@jeannedamas)

Ο βασικός κανόνας στον οποίο ορκίζονται όμως οι Γαλλίδες είναι ένας και τον ονομάζουν: “Skincare is Makeup” που σημαίνει πως ο μοναδικός τρόπος να δείχνει μια γυναίκα υπέροχη είναι το δέρμα της να λάμπει με απόλυτα φυσικό τρόπο. Το πιο σημαντικό λοιπόν είναι η σωστή, καθημερινή περιποίηση. Εκτός από τη χρήση των απαραίτητων προϊόντων, οι Γαλλίδες κάνουν μασάζ με απαλές κυκλικές και ανοδικές κινήσεις ενώ επισκέπτονται τακτικά την facialist ώστε να εφαρμόσει θεραπείες που κρατούν την επιδερμίδα νεανική και σφριγηλή.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Caroline de Maigret (@carolinedemaigret)

 

Υποστηρίζουν πως ακόμη κι ένα τέλειο, επαγγελματικό make up look δεν αναβαθμίζει την εικόνα αν δημιουργείται σε δέρμα αφυδατωμένο και θαμπό και το highlighter ή το shimmer δεν είναι η λύση.  

Read More

And More