Ο make up artist της Beyonce αποκαλύπτει τα μυστικά του για τέλειο bronze look

Sir John ονομάζεται ο προσωπικός make up artist της Beyonce. Είναι εκείνος που επιμελείται τα looks της τόσο στις επίσημες εμφανίσεις της στη σκηνή όσο και στο κόκκινο χαλί ή τις βραδινές της εξόδους. Βρίσκεται πάντα στο πλάι της δημιουργώντας υπέροχα μακιγιάζ με bronzer βάση που είναι η αγαπημένη της star. H Beyonce δεν ακολουθεί τον κλασικό κανόνα που θέλει να υιοθετείς τις μπρονζέ αποχρώσεις το καλοκαίρι μόνο. Θεωρεί πως είναι sexy και σοφιστικέ καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και ο Sir John συμφωνεί απόλυτα μαζί της. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη S I R J O H N (@sirjohn)

Σε μία από τις τελευταίες του συνεντεύξεις μάλιστα αποκάλυψε όλα του τα μυστικά και tricks ώστε να αντιγράψεις εύκολα το bronze εφέ. Θεωρείται άλλωστε master του bronzer look.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη S I R J O H N (@sirjohn)

 

  • Ένα από τα πιο σημαντικά μυστικά είναι να επιλέξεις τη σωστή απόχρωση bronzer πούδρας. Ούτε πιο σκούρα, ούτε πιο φωτεινή απλά λαμπερή και όσο πιο φυσική και θερμή γίνεται ώστε να μην δημιουργείται η ανεπιθύμητη πορτοκαλί όψη.
  • Επίσης είναι αντίθετος στην εφαρμογή της πούδρας σε ολόκληρο το πρόσωπο ή το contouring με το συγκεκριμένο προϊόν. Το σωστό είναι να την απλώσεις στα πιο ψηλά σημεία του προσώπου, εκείνα δηλαδή που αγγίζει ο ήλιος όπως για παράδειγμα τα ζυγωματικά, η γέφυρα της μύτης και το μέτωπο.
  • “Μην ξεκινάς ποτέ απλώνοντας bronzer στο κέντρο του προσώπου αλλά από τη φυσική γραμμή των μαλλιών» λέει ο Sir John.
  • Καλό είναι επίσης να έχεις δύο διαφορετικές αποχρώσεις bronzer. Μια πολύ φωτεινή και μιας ελαφρώς πιο σκούρα. Η πρώτη είναι κατάλληλη για το κέντρο του προσώπου και η δεύτερη για το κέντρο των ζυγωματικών.
 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη S I R J O H N (@sirjohn)

Με το bronzer μπορείς να κάνεις “sculpting”. Όχι για να δημιουργήσεις έντονες γωνίες αλλά για να χαρίσεις μια μικρή ένταση στο πρόσωπο. Θα το πετύχεις με ένα μεγάλο, fluffy πινέλο με το οποίο θα κάνεις πολύ καλό blending ώστε να απλωθεί καλά το προϊόν και να μην δημιουργηθούν ατέλειες που σημαίνει σκούρα σημάδια κατά τόπους.   

¨Θα πρέπει πάντα να θυμάσαι πως η εφαρμογή bronzer στην επιδερμίδα είναι σαν το αλάτι στο φαγητό. Μπορείς πάντα να προσθέσεις αρκετό αλλά δεν μπορείς να το αφαιρέσεις. O χρυσός κανόνας είναι το “less is more”. Μπορείς να απλώνεις ελάχιστη ποσότητα και να συνεχίζεις συντηρητικά” λέει ο Sir John. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη S I R J O H N (@sirjohn)

  • Για ακόμη πιο φυσικό αποτέλεσμα ο make up artist προτείνει να απλώνεις με τα δάχτυλα blush σε μορφή κρέμας στα ζυγωματικά και όχι bronzer.
  • Η λεπτομέρεια που επίσης πρέπει να προσέξεις είναι το sparkly highlighter το οποίο συνήθως εφαρμόζεις οπουδήποτε στο πρόσωπο. «Κανόνας μου είναι να μην απλώνω ποτέ shimmer από την εξωτερική γωνία του ματιού προς την εσωτερική και σας παρακαλώ μην το εφαρμόζετε στην άκρη της μύτης. Δεν είναι sexy κι ας το έχετε δει αρκετές φορές στο You Tube” συμβουλεύει ο expert.

Read More

And More