O makeup artist της Blake Lively χρησιμοποιεί το ρουζ με διαφορετικό τρόπο!

Από τότε που ξεκινήσαμε να την βλέπουμε φα-να-τι-κά στο Gossip Girl μέχρι σήμερα, η Blake Lively είναι ένα από τα αγαπημένα μας μπιουτοκόριτσα και δεν μας έχει απογοητεύσει ποτέ!

Το αποτέλεσμα που βλέπεις και όλα αυτά τα #hair και #beautygoals που μας θέτει συχνά πυκνά οφείλονται σε έναν συνδυασμό καλού DNA και εξίσου καλού glam squad. Μάλιστα πρόσφατα ο προσωπικός της makeup artist, Kristofer Buckle, έδωσε συνέντευξη στο αμερικάνικο People όπου, μεταξύ άλλων, έδωσε και ένα τέλειο beauty tip για το ρουζ!

Thank you @kristoferbuckle 💄@rodortega4hair 💇🏼‍♀️ @enamelle 💅🏼 for gettin’ me glammed up. I love you each. 11 years strong!❤️💗❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blake Lively (@blakelively) στις

Οι περισσότεροι απλώνουμε το ρουζ ακριβώς πάνω στα μάγουλα. Εκείνος, όμως, το απλώνει και σε ένα άλλο σημείο του προσώπου: ακριβώς κάτω από τα μάτια (προσοχή! Προσοχή! Όχι στο σημείο που κάνουμε σακούλες ή μαύρους κύκλους): “Είναι ένα τέλειο κόλπο γιατί το ρουζ αυτό που κάνει είναι να μιμείται το αίμα το οποίο πηγαίνει κοντά στην επιφάνεια της επιδερμίδας, αυτό το φυσικό αναψοκοκκίνισμα. Όταν κάποιος, λοιπόν, κοκκινίζει φυσικά αυτό συμβαίνει πολύ ψηλά στο πρόσωπο. Οπότε αυτό το έξτρα κοκκίνισμα κοντά στα μάτια κάνει το αποτέλεσμα πολύ φυσικό”, είπε.

Το επόμενο step ήταν να το δοκιμάσουμε και έχουμε να πούμε το εξής: το κόλπο πράγματι είναι πολύ πετυχημένο, ιδανικό είναι να το κάνεις με κρεμώδες ρουζ και, εκτός των άλλων, δίνει στο πρόσωπό σου και στα χαρακτηριστικά σου μια ανοδικότητα. Γενικός κανόνας, λοιπόν: όσο πιο ψηλά τοποθετείς ένα προϊόν τόσο μεγαλύτερη ανοδικότητα εξασφαλίζεις!

 

Read More

And More