Ο οίκος Armani Beauty ανανεώνει το ρόλο του ως επίσημος χορηγός προϊόντων ομορφιάς στο Φεστιβάλ Βενετίας

Μετά το Φεστιβάλ των Καννών όλα τα φώτα είναι στραμμένα στο Φεστιβάλ Βενετίας όπου και εκεί πρόκειται να δούμε μερικά υπέροχα beauty looks!

Ο οίκος Armani beauty είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του ως Βασικός Χορηγός του 78ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τη 1 έως τις 11 Σεπτεμβρίου 2021. Φέτος, ο οίκος Armani beauty ενδυναμώνει ακόμη περισσότερο τη σχέση του με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας παρουσιάζοντας ένα νέο βραβείο: Το Βραβείο Κοινού – Armani beauty, Orizzonti Extra. Το Orizzonti Extra αποτελεί επέκταση του διαγωνιστικού τμήματος και εστιάζει στις νέες τάσεις του κινηματογράφου. Το νεοπαρουσιαζόμενο βραβείο θα απονέμεται στην καλύτερη ταινία του νέου τμήματος σύμφωνα με μία κριτική επιτροπή του κοινού.

Ως Βασικός Χορηγός του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας 2021, ο οίκος Armani beauty θα προσφέρει την επίσημη υπηρεσία μακιγιάζ στους καλεσμένους του φεστιβάλ, μεταξύ των οποίων θα υπάρχουν διασημότητες που θα περπατήσουν στο κόκκινο χαλί. Φέτος, τα φώτα της δημοσιότητας εντός κι εκτός κόκκινου χαλιού θα πέσουν στο νέο κραγιόν μεγάλης διάρκειας LIP POWER της μάρκας.

Η συνεργασία του οίκου με το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας La Biennale di Venezia διανύει την τέταρτη συνεχόμενη χρονιά της. Είναι μια συνεργασία που ενδυναμώνει συνεχώς τη σχέση της μάρκας με τον κόσμο του κινηματογράφου και εξυμνεί την αγάπη που τρέφει ανέκαθεν ο Giorgio Armani για τον κινηματογράφο. Στην πάροδο των ετών, ο σχεδιαστής δημιούργησε τα κοστούμια για μια σειρά ταινιών, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται οι φημισμένες ταινίες, Επάγγελμα: Ζιγκολό το 1980, στην οποία δημιούργησε την γκαρνταρόμπα για τον Richard Gere, καθώς και οι ταινίες Οι Αδιάφθοροι, Γκάτακα, Κλεμμένη Ομορφιά, Ο Μαύρος Πάνθηρας, η σειρά ταινιών Μπάτμαν, Το Σμόκιν της Συμφοράς, De-Lovely, Παιχνίδια Συνωμοσίας, The Social Network, Επικίνδυνη Αποστολή- Πρωτόκολλο: Φάντασμα, Hanna, Στα Χρόνια της Βίας και Ο Λύκος της Wall Street, για να αναφέρουμε μερικές ενδεικτικά.

Για να συμβάλλει περισσότερο στον πολιτισμό, την παιδεία και τις μελλοντικές γενιές της πόλης της Βενετίας, αλλά και για να προάγει την ομορφιά και τον κόσμο των τεχνών, ο οίκος Armani beauty θα συνεχίσει να στηρίζει την αποκατάσταση της συλλογής γύψινων καλουπιών της Accademia di Belle Arti di Venezia (Ακαδημίας Καλών Τεχνών της Βενετίας).

Read More

And More