Οι αποχρώσεις του μοβ που θα δεις φέτος παντού και πως να τις υιοθετήσεις

H Pantone έχει ήδη ανακοινώσει το χρώμα της χρονιάς. Ονομάζεται Veri Peri και πρόκειται για μια απαλή μοβ απόχρωση που έχεις ήδη αγαπήσει πολύ. Το μοβ όμως σε όλους τους τόνους του είναι μεγάλη τάση φέτος και οι celebrities το έχουν ήδη χρησιμοποιήσει στο μακιγιάζ. Οι make up artists άλλωστε επιμένουν πως υπάρχει μία τουλάχιστον απόχρωση που κολακεύει την επιδερμίδα σου ενώ είναι κατάλληλο για όλες τις ώρες της ημέρας αλλά και περιστάσεις ανάλογα με το look που θα δημιουργήσεις. 

Το παστέλ είναι ότι ωραιότερο για το πρωί, με το σκούρο πετυχαίνεις το πιο γοητευτικό smoky eye look ενώ το έντονο είναι κατάλληλο για τις βραδινές εμφανίσεις. Κι αν αναρωτιέσαι ποιος είναι ο λόγος που το συγκεκριμένο, ιδιαίτερο χρώμα είναι η μεγαλύτερη τάση της χρονιάς οι experts εξηγούν πως είναι απόλυτα φυσικό μιας και έχεις ήδη κουραστεί με τους ουδέτερους και nude τόνους που επιλέγεις τους τελευταίους, πολλούς μήνες. Έχεις ανάγκη από ένα γοητευτικό χρώμα με μια δόση μυστηρίου που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Και το μοβ είναι όλα αυτά μαζί. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sarah Tanno (@sarahtannomakeup)

Ποια απόχρωση σου ταιριάζει

Επιλέγεις την σωστή ανάλογα με τον υποτόνο της επιδερμίδας σου. Οι σκούρες αποχρώσεις του μοβ ταιριάζουν στους θερμούς υποτόνους ενώ αν έχεις ψυχρούς σε κολακεύει το μοβ που περιέχει μπλε στη σύνθεση του όπως εκείνο της λεβάντας. Κι αν δεν γνωρίζεις τον υποτόνο σου αρκεί να κοιτάξεις τις φλέβες σου. Αν είναι πράσινες έχεις θερμό αν πάλι είναι μπλε είναι ψυχρός. Στην περίπτωση που έχουν και τις δύο αποχρώσεις τότε κινείσαι σε ουδέτερο επίπεδο και ανήκεις στις τυχερές αφού στου ταιριάζουν όλες οι αποχρώσεις. 

Στη συνέχεια θα δεις τους ωραιότερους τρόπους να χρησιμοποιήσεις το μοβ χρώμα στο μακιγιάζ σου και δεν μένει παρά να επιλέξεις εκείνο που θα αποκτήσεις πρώτο. 

Η Hailee Steinfeld έχει απλώσει μια λιλά σκιά σε όλο το πάνω βλέφαρο υιοθετώντας ένα look κατάλληλο για τα πρωινά στο γραφείο ειδικά τις μουντές ημέρες του χειμώνα. Τη συνδύασε με απαλό ροζ blush και διακριτική λάμψη στα χείλη. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KATIE JANE HUGHES (@katiejanehughes)

Η Camila Cabello με ένα glam eye make up look που ταιριάζει τέλεια με τη δημιουργία που φορά. Ο προσωπικός της make up artist Patrick Ta χρησιμοποίησε μια έντονη μοβ σκιά με shimmer στη σύνθεση της χαρίζοντας ένα δραματικό φινίρισμα στο βλέμμα της star.  

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Makeup Artist Patrick Ta (@patrickta)

Το απόλυτο purple smokey eye make up. O Hung Vanngo συνδυάζει τις ωραιότερες αποχρώσεις του μοβ χαρίζοντας το τέλειο δραματικό ύφος στα μάτια. Το περίγραμμα με μολύβι στο κάτω βλέφαρο είναι η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά όπως επίσης και το μαύρο μολύβι στο εσωτερικό που δημιουργεί μια απίθανη αντίθεση. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hung Vanngo (@hungvanngo)

H απόχρωση της λεβάντας είναι κατάλληλη για εσένα που έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα αλλά και μαλλιά. Είναι εκείνη που μπορείς να χρησιμοποιήσεις από σήμερα κιόλας μέχρι και την άνοιξη. Μην ξεχάσεις να ακολουθήσεις το μικρό μυστικό των make up artists που θέλει να απλώσεις μικρή ποσότητα του πιο ανοιχτού τόνου με shimmer στην εσωτερική γωνία των ματιών. Μια τόσο δα μικρή κίνηση θα χαρίσει στο βλέμμα σου απίστευτη λάμψη. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hung Vanngo (@hungvanngo)

Από τη λίστα με τις επώνυμες που έχουν υιοθετήσει μία τουλάχιστον μοβ απόχρωση δεν θα μπορούσε να λείπει η Lily Collins. H make up artist Fiona Stiles υποστηρίζει πως οι παστέλ τόνοι του είναι πάντα μια καλή ιδέα αφού είναι ρομαντικοί, θηλυκοί τόσο το πρωί όσο και το βράδυ. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη fionastiles (@fionastiles)

Και κάτι ακόμη: Είναι η στιγμή να αποκτήσεις μια παλέτα με μοβ αποχρώσεις asap.

Read More

And More