Glowy skin is in!

Οι makeup artist που δημιουργούν τις πιο λαμπερές επιδερμίδες στο instagram αποκαλύπτουν πώς το κάνουν!

Αν έπρεπε να διαλέξουμε εκείνη τη μια τάση που είναι τεράστια αυτή τη στιγμή και που είμαι σίγουρη πως ζηλεύεις και εύχεσαι να μπορούσες να πετύχεις κι εσύ, αυτή είναι το glowy skin. Αν ακολουθείς, μάλιστα, και τους σωστούς λογαριασμούς στο instagram, τότε κατά πάσα πιθανότητα σε ένα πρόχειρο scroll down στο κινητό σου πέφτεις σε πολλές τέτοιες εικόνες, τη μια κάτω από την άλλη. 

Η ερώτηση είναι: πώς μπορείς να πετύχεις αυτό το εφέ και στην δική σου επιδερμίδα; Την απάντηση έχουν οι makeup artist που πετυχαίνουν αυτό το αποτέλεσμα και που δημιουργούν τις πιο λαμπερές επιδερμίδες του instagram. Κράτησε σημειώσεις!

Nikki DeRoest: “Μην φοβάσαι τα έλαια!”

Η προσωπική makeup artist της Hailey Bieber και της Rosie Huntington Whiteley έχει μερικά πολύ ωραία μυστικά να μοιραστεί μαζί μας. Λέγεται Nikki DeRoest και πριν σου πούμε το μυστικό της να σου πούμε ότι πρέπει οπωσδήποτε να την ακολουθήσεις εδώ μιας και στον προσωπικό της λογαριασμό μοιράζεται μαζί μας πολύ συχνά τα μυστικά μακιγιάζ της. “Είμαι τεράστια fan του να χρησιμοποιεί κανείς ενυδατικές και έλαια στο πρόσωπό του. Είναι κάτι που κάνω και τα χρησιμοποιώ σαν primer πριν βάλω το foundation μου. Θέλω να αγκαλιάσετε τα έλαια γιατί θα δείτε τεράστια διαφορά στο μακιγιάζ σας!”, είπε η ίδια στο αμερικάνικο Byrdie. Πράγματι το έλαιο στο πρόσωπο το ενυδατώνει την στιγμή και για όσους τα φοβούνται υπάρχει αυτό το βασικό beauty tip: το δέρμα υπερπαράγει ότι του λείπει. Αν, λοιπόν, του το δώσεις, θα μειώσεις την παραγωγή του! Ένα ακόμη αγαπημένο της tip είναι να αναμειγνύεις το makeup ή την CC cream σου με την αντηλιακή σου. 

Katie Jane Hughes: “Χρησιμοποίησε την σωστή ενυδατική!”

Είναι από τις πρώτες makeup artist (αν όχι η πρώτη) που καθιέρωσαν το glowy skin και για την ίδια το πιο βασικό μυστικό είναι να έχεις θέσει από πριν τις σωστές βάσεις: “Κατά την γνώμη μου η κρέμα προσώπου είναι το νούμερο ένα μυστικό για να πετύχεις την τέλεια λάμψη. Το κλειδί είναι να βρεις μια φόρμουλα με λαμπερή υφή. Αυτή για εμένα είναι η Weleda Skin Food η οποία χρησιμοποιείται πάντα στα backstage για την ιδιότητα της να χαρίζει στην επιδερμίδα τέλεια λάμψη. Κάνε μασάζ με αυτή την κρέμα στο πρόσωπο και πρόσθεσε λίγη περισσότερη ποσότητα στα ψηλά σημεία του προσώπου, τα ζυγωματικά, τη μύτη, το μέτωπο και το V των χειλιών. Δούλεψε πολύ καλά με τα δάχτυλά σου έτσι ώστε να εξασφαλίσεις το καλύτερο αποτέλεσμα πριν βάλεις οτιδήποτε άλλο. Πιστέψτε με, δουλεύει και δεν χρειάζεται να προσθέσεις τόνους shimmering προϊόντων”, έχει πει σε συνέντευξή της. Για περισσότερο makeup hacks μπορείς να την ακολουθήσεις εδώ

Frankie Neal: “Κάνε μασάζ στο πρόσωπό σου!”

Φαίνεται πως το skincare και η σωστή προετοιμασία της επιδερμίδας είναι το κλειδί για τους περισσότερους makeup artist: “Το top tip μου για να πετυχαίνω αυτό το glossy αποτέλεσμα στην επιδερμίδα είναι να κάνω ένα mini facial. Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, το μασάζ προσώπου θα σου δώσει μια φυσική λάμψη. Άπλωσε μια γενναιόδωρη ποσότητα από τα προϊόντα που χρησιμοποιείς για το skincare σου- ενυδατικές, serum, έλαια- και δούλεψέ τα πολύ καλά στην επιδερμίδα σου με τα δάχτυλά σου. Με τον τρόπο αυτό θα διεγείρεις την κυκλοφορία του αίματος, θα πάει περισσότερο οξυγόνο στα κύτταρα και η επιδερμίδα σου θα λάμψη. Αφού το κάνεις αυτό, μπορείς να προχωρήσεις στα επόμενα βήματα”. Η Frankie Neal έχει μερικά πολύ εντυπωσιακά μακιγιάζ τα οποία μπορείς να βλέπεις εδώ

Claudia Neacsu: “Απόφυγε τις πούδρες/προτίμησε τα κρεμώδη προϊόντα!”

Μια ακόμη makeup artist στης οποίας το instagram (aka εδώ) θα βρεις μερικά τέλεια glowy skin makeup. “Το κλειδί για να πετύχεις glossy skin έχε να κάνει με τον τρόπο που απλώνεις τα κρεμώδη προϊόντα, το ένα πάνω από το άλλο. Κάθε στρώμα προϊόντος πρέπει να είναι πολύ λεπτό και πρέπει να χρησιμοποιείς πολύ απαλές κινήσεις όταν απλώνεις τα προϊόντα έτσι ώστε να μην αλλάζει την φόρμουλα από κάτω”. 

Caroline Barnes: “Κάνε το skincare σου μετά το makeup!”

Είναι ίσως το πιο ανατρεπτικό beauty tip που έχει φτάσει στα αυτιά μας αλλά κάνει πράγματι δουλειά! “Για αρχή προτείνω καθημερινή απολέπιση με απαλά προϊόντα όπως το Medik8’s PHA Daily Exfoliating Tonic. Με τον τρόπο αυτό απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα και αποκτάς πιο λαμπερή επιδερμίδα. Έπειτα, μου αρέσει να απλώνω το foundation μου, να το αφήνω για λίγα λεπτά και έπειτα να απλώνω λίγο έλαιο Herbivore τοπικά. Χρειάζεσαι μόνο λίγη ποσότητα και θα έχεις αυτή την λάμψη που θες!”, λέει η Caroline Barnes την οποία μπορείς να ακολουθήσεις εδώ

Camilla Hewitt: “Επένδυσε στην Strobe cream!” 

“Απόφυγε τις πούδρες λάμψεις που κάθονται στην επιφάνεια της επιδερμίδας σου. Αντ’ αυτού αναζήτησε υγρά ή κρεμώδη προϊόντα που λιώνουν μέσα στο δέρμα. Αυτές οι φόρμουλες δημιουργούν μια λάμψη που μοιάζει σαν να βγαίνει από την ίδια σου την επιδερμίδα. Δοκίμασε προϊόντα όπως η Strobe Cream της MAC η οποία δουλεύεται τέλεια και αφομοιώνεται πολύ καλά από το δέρμα. Επίσης, μια ακόμη συμβουλή που έχω να δώσω είναι να μην χρησιμοποιείτε προϊόντα λάμψης σε όλο το πρόσωπο αλλά να επικεντρώνεστε στα σημεία που σας βλέπεις φυσικά ο ήλιος!”, λέει η makeup artist Camilla Hewitt η οποία αποκάλυψε και το αγαπημένο της προϊόν. 

 

Read More

And More