Οι minimal ανοιξιάτικες τάσεις στο μακιγιάζ που μπορείς να υιοθετήσεις σήμερα κιόλας

Ας είμαστε ειλικρινείς. Τα make up looks που είναι μεγάλες τάσεις μεν αλλά μόνο οι celebrity experts μπορούν να δημιουργήσουν, απλά τα θαυμάζεις στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram. Εσύ, ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια περιορίζεσαι σε μία στρώση μάσκαρα, ένα lip balm με χρώμα και μικρή ποσότητα cream blush που απλώνεις στα ζυγωματικά με τα δάχτυλα. 

Λίγο πριν τις γιορτές αποφάσισες να κάνεις την υπέρβαση. Θυμήθηκες το μαύρο eyeliner και το αγαπημένο σου κόκκινο κραγιόν. Τα συνδύασες τις γιορτινές μέρες και αμέσως μόλις επέστρεψες στο γραφείο τα τοποθέτησες και πάλι στη θέση τους.

Η αλήθεια είναι πως σου λείπει πολύ να ασχολείσαι με το make up look σου και να έχεις μια δροσερή όψη. Αυτός είναι ο λόγος άλλωστε που οι make up artists προτείνουν τα ωραιότερα, minimal και πανεύκολα looks για την ερχόμενη άνοιξη. Εκείνα που μπορείς να αντιγράψεις σήμερα κιόλας. 

Πρόκειται για τη μοντέρνα εκδοχή του no makeup make up look με διακριτικές χρωματιστές πινελιές και φυσική λάμψη στο δέρμα. Δες στη συνέχεια εκείνα που έχουν ήδη υιοθετήσει τα it girls και αποφάσισε ποιο σου ταιριάζει. 

Fresh: Η κεντρική ιδέα έχει να κάνει με το δέρμα που πρέπει να δείχνει απαλό, λαμπερό και φρέσκο. Αυτό σημαίνει πως θα χρειαστείς το κατάλληλο super ενυδατικό φον ντε τεν και ένα κονσίλερ που λειτουργεί και ως highlighter. Μάτια, χείλη και ζυγωματικά έχουν ένα απαλό, ροζ φινίρισμα και τα φρύδια είναι καλοσχηματισμένα και πλούσια. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Phillips (@maryphillips)

Pastel: Χωρίς υπερβολές. Μια πινελιά της αγαπημένης σου παστέλ απόχρωσης στα μάτια μπορεί να μεταμορφώσει το look. To γαλάζιο είναι τέλεια ιδέα και θα το δεις παντού τους επόμενους μήνες. Ακόμη καλύτερο είναι η σκιά που θα επιλέξεις να έχει shimmer στη σύνθεση της. Την απλώνεις στο κινητό βλέφαρο και τη συνδυάζεις με ροζ αποχρώσεις σε χείλη και ζυγωματικά. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amy Lawrenson (@amy_lawrenson)

Φυσικά Φρύδια: Ακόμη κι αν είσαι huge fan της Bella Hadid μην σκεφτείς να αντιγράψεις το σχήμα των φρυδιών της. Δεν υπάρχει τίποτε ωραιότερο, κομψό και γοητευτικό από τα πλούσια και γεμάτα φρύδια με τέλεια καμπύλη. Για να πετύχεις το εφέ χρησιμοποιείς μολύβι ή pomade για να γεμίσεις τυχόν κενά και  τα “χτενίζεις” με φορά προς τα επάνω.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JO COOPS (@joannacoops)

Ένταση στα ζυγωματικά: Είναι η μεγαλύτερη τάση. Το blush έρχεται επιτέλους στο προσκήνιο. Τη φετινή σεζόν όμως θα απλώσεις γερές δόσεις σε έντονο χρώμα. Αν δεν τα καταφέρνεις με το πινέλο το cream blush θα σε σώσει αφού μπορείς να το εφαρμόσεις με τα δάχτυλα και να το διορθώσεις πανεύκολα. Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις το αγαπημένο σου ροζ κραγιόν που θα απλώσεις παράλληλα σε χείλη και μάτια δημιουργώντας ένα απίθανο μονοχρωματικό μακιγιάζ. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Phillips (@maryphillips)

Ουδέτερες, καφέ αποχρώσεις στα χείλη: Σε μεσαίο προς σκούρο τόνο. Είναι η 90’s τάση που επιστρέφει και η πινελιά που θα χαρίσει ένα σοφιστικέ φινίρισμα στο μακιγιάζ σου. Φρόντισε να κρατήσεις τα χείλη σου ενυδατωμένα και απαλά και επέλεξε καφέ κραγιόν με ροζ υποτόνο. Το συνδυάζεις με μια nude απόχρωση στα ζυγωματικά. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julie Sergent Ferreri (@juliesfi)

Διάφανη σκιά ματιών: Κατάλληλη για εσένα που δεν τα καταφέρνεις με την εφαρμογή της. Μια απαλή, σχεδόν διάφανη και με γκρι υποψία σκιά στο κινητό βλέφαρο είναι ότι ωραιότερο. Θα τη συνδυάσεις με περίγραμμα που θα δημιουργήσεις με ένα καφέ μολύβι ματιών. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Valeria Lipovetsky (@valerialipovetsky)

Είναι όλα τους υπέροχα με τον πιο διακριτικό τρόπο ever. 

Read More

And More