Οι μόνες 5 αποχρώσεις κραγιόν που θα χρειαστείς τώρα και μέχρι το φθινόπωρο

Οι φετινές τάσεις όσον αφορά στο χρώμα των χειλιών είναι ανατρεπτικές. Ναι μεν βρίσκεται στην κορυφή των ροζ χάρη στην Barbiecore mania αλλά στο προσκήνιο βρίσκονται οι πολύ σκούρες αποχρώσεις κι εκείνες που έχουν πορτοκαλί υποτόνο. Celebrities και it girls τις έχουν ήδη υιοθετήσεις στις επίσημες και μη εμφανίσεις τους ενώ οι make up artists έχουν αποκαλύψει τις αγαπημένες τους. 

Κι αν μέχρι πριν από λίγα χρόνια τα dramatic lip looks ήταν απαγορευτικά τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι, τώρα πια επιβάλλονται. Μπορείς να απλώσεις το πιο σκούρο burgundy κραγιόν σου στην επόμενη βραδινή σου έξοδο. Το “ζουμερό” πορτοκαλί το πρωί στο γραφείο και το vibrant pink στο brunch με τις κολλητές σου. 

Κι αν αναρωτιέσαι ποιες είναι οι 5 αποχρώσεις που θα κάνουν θραύση, μπορείς να τις δεις στη συνέχεια μαζί με τα αντίστοιχα προϊόντα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Carolina Dalí-Trites (@carolinadali)

Το κόκκινο της σεζόν έχει έντονο πορτοκαλί υποτόνο και το ματ φινίρισμα είναι η υφή που κάνει τη διαφορά. Ταιριάζει σε όλους τους τόνους δέρματος και δείχνει υπέροχο στο sun-kissed look. Μπορείς αν το συνδυάσεις με μια στρώση μαύρη μάσκαρα στα χείλη και ροδακινί blush στις πρωινές εμφανίσεις. Στις βραδινές, από την άλλη, επιλέγεις bronzer σκιά σε κρεμώδη μορφή που χαρίζει ένα δροσερό αποτέλεσμα. 

Chanel Rouge Allure Velvet, Luminous Matte Lip Colour, 47 Flamboyante

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikki_Makeup (@nikki_makeup)

Dramatic Chocolate Lips: Το καφέ παραμένει μεγάλο trend και χαρίζει σε ολόκληρο το πρόσωπο ένα dark, σοφιστικέ αποτέλεσμα. Το περίγραμμα στα χείλη είναι απαραίτητο μιας και κάθε σκούρα απόχρωση στα χείλη πρέπει να δείχνει άψογη. Επιλέγεις μολύβι ακριβώς στην ίδια απόχρωση με το κραγιόν και το συνδυάζεις με περίγραμμα στο κινητό βλέφαρο σε γήινη ή bronzer απόχρωση. 

Erre Due Full Color Lipstick, 446 Wives with Knives

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alex Babsky Makeup Artist (@babskymakeup)

Peach: Είναι το χρώμα της χρονιάς, σύμφωνα με την Pantone και η Florence Pugh την έχει υιοθετήσει μοναδικά. Το συνδύασε με την δημιουργία που φορά. Είναι το ωραιότερο χρώμα αν αγαπάς τα μονοχρωματικά make up looks κι εκείνο που θα δεις παντού τους επόμενους μήνες. 

Dior Rouge Dior Lipstick- Comfort and Long Wear-Hydrating Floral Lip Care, 556 Aimée Satiny Finish

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@valeriaferreiramakeup)

Bubblegum pink με λαμπερό φινίρισμα. Είναι η πιο απαλή εκδοχή του Barbiecore, κατάλληλη για εσένα που αγαπάς τις minimal και πιο σοφιστικέ αποχρώσεις. 

Max Factor Colour Elixir Lipstick, 090 English Rose

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Max Mara (@maxmara)

Cherry Cola: Το είδαμε στο fashion show του οίκου Max Mara και στη συνέχεια στο κόκκινο χαλί. Είναι κόκκινο, στην απόχρωση του κερασιού και ότι πιο chic. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου είναι nude και η επιδερμίδα super λαμπερή. 

Nars Afterglow Sensual Shine Lipstick, Turned On 

 

Read More

And More