Όλα εκείνα τα προϊόντα που θα δώσουν στην επιδερμίδα σου το… ανοιξιάτικο ξύπνημα!

@amandaharringtonlondon

Μετά από αρκετούς μήνες καραντίνας στην ζωή μας συμβαίνει κάτι πολύ ευχάριστο: μπαίνει η άνοιξη και όλα είναι πιο όμορφα! Όμως, μετά από- επαναλαμβάνω- αρκετούς μήνες καραντίνας, χωρίς να μας έχει δει πολύ ο ήλιος η επιδερμίδας μας δείχνει χλωμή και κουρασμένη. Ευτυχώς, υπάρχουν εκείνα τα προϊόντα που δίνουν instant λάμψη, κάποια άλλα που μας μαυρίζουν καναδυό τόνους ή κάποια bronzer που φεύγουν με το ντεμακιγιάζ και όλα αυτά μαζί φροντίζουν η επιδερμίδα μας να δείχνει λαμπερή και μαυρισμένη. 

Παρακάτω θα βρεις τα πιο αγαπημένα μας! 

Self tan 

St Tropez Purity Vitamins Bronzing Water Serum, Sephora, €38.50. Τα προϊόντα self tan σε μορφή serum είναι μια ολοκαίνουργια κατηγορία που αγαπάμε γιατί συνδυάζουν δύο διαφορετικά πράγματα σε ένα προϊόν. Στην προκειμένη την ενυδάτωση και την αντιοξειδωτική προστασία (περιέχει βιταμίνες C, D και υαλουρονικό) με το αυτομαύρισμα. Σου δίνει σταδιακά την τέλεια μαυρισμένη όψη αφού το αποτέλεσμα χτίζεται και είναι τέλειο αν έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και θέλεις να “σπάσεις” αυτή την τόσο λευκή της όψη! 

Σταγόνες λάμψης

Glow Drops Pestle and Mortar, €42.00. Αυτές οι σταγόνες αναμειγνύονται τέλεια με οποιοδήποτε προϊόν έχεις στην ρουτίνα σου και δίνουν στην επιδερμίδα σου λάμψη και σταδιακό μαύρισμα. Επίσης, με το συγκεκριμένο προϊόν και ανάλογα με το πόσες σταγόνες θα χρησιμοποιήσεις, μπορείς να χτίσεις το αποτέλεσμα του μαυρίσματος. Βεβαίως, πάντα προτιμούμε να προσθέτουμε παρά να χρειαστεί να αφαιρέσουμε!

Primer λάμψης

Pure Canvas Primer Illuminating, Laura Mercier, €43.70. Ο πιο σωστός τρόπος για να δώσεις στην επιδερμίδα σου λάμψη είναι να χρησιμοποιήσεις και μια λαμπερή βάση! Αγαπάμε αυτό το primer της Laura Mercier γιατί δημιουργεί την αίσθηση ότι η λάμψη στο πρόσωπό μας είναι αποτέλεσμα skincare και όχι makeup. Και ένα tip ακόμη: αφού το απλώνουμε έπειτα δεν φοράμε foundation σε όλο το πρόσωπο παρά τοποθετούμε τοπικά concealer στα σημεία που θέλουμε να καλύψουμε τις ατέλειες. Έτσι, το αποτέλεσμα είναι πολύ πιο φυσικό!

Illuminating bronzer

Chanel Baume Essentiel Golden Light. Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μας προϊόντα που εξασφαλίζει και λάμψη και αυτό το bronzing αποτέλεσμα που θέλουμε. Μάλιστα, απολαμβάνουμε πολύ το γεγονός ότι είναι σε μορφή stick καθώς το κάνει πιο εύχρηστο. Ένα αγαπημένο tip είναι να σχηματίζουμε μια οριζόντια γραμμή που περνάει και από την κορυφή της μύτης και έπειτα να σβήνουμε με τα δάχτυλά μας. Έτσι δημιουργούμε αυτό το sexy effect που αποκτά η επιδερμίδα όταν έχεις μαυρίσει φορώντας γυαλιά ηλίου.

Ματ bronzer για κοψίματα και όλο το πρόσωπο  

Nars Matte Bronzing Powder, Sephora, €45.50. Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που έχουμε εντοπίσει σε σχέση με το bronzing makeup είναι ότι κάποιοι χρησιμοποιούν bronzing πούδρα με λάμψη για να δώσουν μαυρισμένη όψη στο πρόσωπό τους. Γιατί είναι λάθος; Σκέψου το: κανείς δεν μαυρίζει με… γυαλάδες σε όλο το πρόσωπο, οπότε κάτι τέτοιο είναι αφύσικο. Αν θέλεις να κάνεις ένα πέρασμα με bronzing πούδρα από όλο το πρόσωπό σου ή να κάνεις τα αγαπημένα όλων κοψίματα, θα χρειαστεί μια ματ bronzing powder και αυτή είναι η ιδανική. 

Concealer λάμψης 

Wild Rose Illuminator, Korres. Ειδικά τώρα με τη μάσκα τα μάτια είναι κέντρο της προσοχής και πρέπει να είναι λαμπερά! Το συγκεκριμένο concealer εμπλουτισμένο με έλαιο Άγριο Τριαντάφυλλο και βιταμίνη C, που φωτίζει άμεσα την περιοχή γύρω από τα μάτια και τα ζυγωματικά, προσδίδοντας λαμπερή όψη. Μας αρέσει να βάζουμε και ένα touch κάθετα στην κορυφή της μύτης αλλά και ψηλά στα ζυγωματικά. 

Ρουζ- highlighter

BalmFire® BEACH GOER duo, Make Me Up, €26.00. Το τελικό touch στο μακιγιάζ της άνοιξης είναι αυτή εδώ η παλέτα! Το BalmFire® BEACH GOER duo διαθέτει 2 υπέροχα ιριδίζοντα φωτεινά  ρουζ – highlighters που θα ενισχύσουν την φυσική σου  λάμψη. Το HIGH TIDE είναι ροζ με χρυσή λάμψη χρώμα,  και το LOW TIDE είναι μια λαμπερή σκιά στο χρώμα της λεβάντας. Μας αρέσει να τα φοράμε και στα μάτια! Plus: ταιριάζει με κάθε τόνο επιδερμίδας. 

 
 

 

Read More

And More