Όλες οι λεπτομέρειες για το συγκλονιστικό beauty look της Camila Cabello στα MTVAs

Τα βραβεία MTV πραγματοποιήθηκαν χθες στο Brooklyn και οι celebrities πάτησαν το κόκκινο χαλί πιο εντυπωσιακές από ποτέ. Κι αν θα έπρεπε να επιλέξω ένα μόνο beauty look, χωρίς δεύτερη σκέψη είναι εκείνο της Camila Cabello. Τα μαλλιά της επιμελήθηκε ο πολύ αγαπημένος μου Δημήτρης Γιαννέτος, το make up ο Patrick Ta και το nail look ο Tom Bachic. Η super beauty ομάδα της Cabello δημιούργησε δύο συγκλονιστικά looks που θα λατρέψεις. Δες όλες τις λεπτομέρειες στη συνέχεια. 

Ωδή στο ροζ. Ο Patrick Ta χρησιμοποίησε τις ωραιότερες ροζ αποχρώσεις χαρίζοντας στην star ένα απίθανο eye make up look. Άπλωσε στο βλέφαρο μια shimmer απαλή ροζ σκιά και στην εξωτερική γωνία δημιούργησε τρεις κάθετες σειρές dots σε φούξια απόχρωση. Το δέρμα της ήταν λαμπερό ενώ τους ίδιους τόνους κράτησε σε ζυγωματικά και χείλη. 

@patrickta

Ο Δημήτρης Γιαννέτος αρχικά μάζεψε τα μαλλιά της Cabello σε μια πολύ μακριά sleek αλογοουρά και στη συνέχεια δημιούργησε δύο πλεξούδες με ένα υπέροχο curly twist στις αφέλειες και τα πλαϊνά  χαρίζοντας μια latin πινελιά. 

@patrickta

Τέλος, ο nail artist Tom Bachic ακολούθησε την ροζ συμφωνία με ένα έντονο χρώμα στα stiletto νύχια της Cabello. 

@tombachik

Ναι, ήταν το ωραιότερο beauty look της χθεσινής βραδιάς. 

Read More

And More