Όσκαρ 2016: είναι αυτή η πιο φορέσιμη τάση στο μακιγιάζ που είδαμε ποτέ;

Όση αστείρευτη έμπνευση κι αν έχουν οι make up artists και οι hair stylists έρχεται εκείνη η στιγμή που δεν ξέρουν τι να κάνουν με το μακιγιάζ και τα μαλλιά. Και μετά υπάρχει εκείνη η πολύ safe και με θεαματικά αποτελέσματα οδός που σε βγάζει από τα δύσκολα: να σετάρεις το μακιγιάζ σου με τα χρώματα του ρούχου σου. Ότι, έγινε δηλαδή και στην 88η απονομή των Oscar

Κάπως έτσι, λοιπόν, η Brie Larson που κέρδισε το Όσκαρ Α Γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία Room, κέρδισε και τις εντυπώσεις με το μακιγιάζ της. Ο λόγος; Δεν φόρεσε μαύρο μολύβι στα μάτια της, κάτι που θα ήταν συνηθισμένο, αλλά επέλεξε ένα cobalt blue- ίδιο με το χρώμα του φορέματός της.

Και μιλάμε για trend γιατί κάτι αντίστοιχο έκανε η Olivia Mun που φόρεσε πορτοκαλί κραγιόν ίδιας απόχρωσης με το πορτοκαλί φόρεμά της και η Rachel McAdams που είχε σμαραγδί φόρεμα και σκιά (όλα τα μακιγιάζ μπορείς να τα δεις εδώ).

Σου άρεσε το οσκαρικό μακιγιάζ της οσκαρικής ηθοποιού και θες κι εσύ να υιοθετήσεις την τάση; Κάνε κλικ εδώ και δες βήματα και προϊόντα ένα προς ένα!

Read More

And More