Παλέτες σκιών: Στις αποχρώσεις της άμμου και του ηλιοβασιλέματος

Το φετινό καλοκαίρι τα nude και γήινα χρώματα στα μάτια έχουν την τιμητική τους. Μην ξεχνάς άλλωστε πως celebrities όπως η Jennifer Lopez δεν τις αποχωρίζονται ποτέ, ακόμη και την ημέρα του γάμου τους. Κι αν πιστεύεις πως δεν ταιριάζουν ή δεν αναδεικνύουν την μαυρισμένη επιδερμίδα, οι make up artists διαφωνούν. Υποστηρίζουν ότι αν οι σκιές που θα απλώσεις στα βλέφαρα έχουν λαμπερό φινίρισμα και παράλληλα επιλέξεις την nude ή γήινη απόχρωση που σου ταιριάζει, μπορείς να δημιουργήσεις το πιο chic και sexy ταυτόχρονα look. 

Άλλωστε nude και γήινο δεν είναι συνώνυμα του αδιάφορου ή flat. Αρκεί να τα εφαρμόσεις με το σωστό τρόπο και να κάνεις τον τέλειο συνδυασμό με τα προϊόντα και τις αποχρώσεις που θα χρησιμοποιήσεις σε χείλη και ζυγωματικά. Αν αγαπάς το μονοχρωματικό look παραμένεις στους ίδιους ακριβώς τόνους. Παράλληλα όμως δείχνουν υπέροχα και με ροζ ή ακόμη και κόκκινο χρώμα στα χείλη. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Phillips (@maryphillips)

H make up artist Mary Phillips, που επιμελείται τα looks των JLo,  Kendall Jenner και Hailey Bieber, μεταξύ άλλων υποστηρίζει πως οι nude και γήινες αποχρώσεις είναι οι μοναδικές που μπορεί κάθε γυναίκα να χρησιμοποιεί σε όλες τις περιστάσεις και ώρες της ημέρας. Από το γραφείο μέχρι και την ημέρα του γάμου της. Και στην περίπτωση των διάσημων πελατισσών της στο κόκκινο χαλί.  

Και ειδικά το καλοκαίρι. Οι αποχρώσεις που θυμίζουν τη χρυσή άμμο και το ηλιοβασίλεμα ταιριάζουν σε όλους του τόνους επιδερμίδας και χρώματα ματιών. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να αποκτήσεις την κατάλληλη παλέτα σκιών και να ακολουθήσεις τις συμβουλές των ειδικών.  

 

Chanel Les 4 Ombres Limited-Edition Multi-Effect Quadra Eyeshadow

Dior Backstage Eye Palette 002 Cool Neutrals

Bobbi Brown Ombre Eye Shadow

Erre Due Make-Up Color Palette 627 Dreaming in Petals 

 

Max Factor Masterpiece Nude Palette 091 Cappuccino

Korres Volcanic Minerals Eyeshadow Palette The Jungle Nudes

Experts Tips

  • Απλώνεις την πιο φωτεινή και λαμπερή απόχρωση της παλέτας στην εσωτερική γωνία του ματιού. Είναι το μικρό trick των make up artists για υπέροχο βλέμμα με μία μόνο μικρή πινελιά. 
  • Μπορείς να εφαρμόσεις μια ματ, γήινη απόχρωση σκιάς στο κινητό βλέφαρο και μικρή ποσότητα χρυσού shimmer στο τόκο κάτω από τα φρύδια. Είναι ο πιο εύκολος τρόπος να τονίσεις το βλέμμα σου.  
  • Για να παραμείνει η σκιά στη θέση της για ώρες, ειδικά όταν η θερμοκρασία είναι πολύ υψηλή καλό είναι να χρησιμοποιήσεις προηγουμένως ένα primer ματιών. 
  • Less is more. Είναι το νέο trend και αυτό σημαίνει πως δεν υπάρχει λόγος να υπερβάλεις τόσο όσο αφορά στην ποσότητα που θα εφαρμόσεις στα βλέφαρα όσο και με το συνδυασμό πολλών και nude ή γήινων αποχρώσεων. Δύο αρκούν. 

 

Read More

And More