Πέντε πολύ εντυπωσιακά μακιγιάζ που γίνονται μόνο με ένα key product!

Υπάρχουν κάποια μακιγιάζ που γίνονται με smooth χρώματα και χωρίς ιδιαίτερες εντάσεις και υπάρχουν και κάποια άλλα που τραβούν αμέσως την προσοχή γιατί έχουν εκείνο το ένα στοιχείο που είναι πολύ έντονο και εντυπωσιακό ώστε να μπορείς να πάρεις να πάρεις τα μάτια σου από πάνω του. 

Κι επειδή οι γιορτές και η διάθεσή μας σηκώνουν εντάσεις που θα μας φτιάξουν τη διάθεση, συγκεντρώσαμε παρακάτω πέντε τέτοια μακιγιάζ και το key product για να πετύχεις το καθένα από αυτά. Επίλεξε το αγαπημένο σου ή και όλα!

@nikki_makeup

Το μυστικό για ένα πραγματικά edgy eyeliner αλλά και για να πετύχεις το τέλειο cat eye effect δεν είναι μόνο το ίδιο το eyeliner. Ήξερες ότι υπάρχουν ειδικά patches τα οποία βάζεις κοντά στις ρίζες των μαλλιών σου τα οποία ανασηκώνουν το βλέμμα σου και δίνουν στα μάτια σου ένα φυσικό γατίσιο αποτέλεσμα; Λέγονται Instant Face Lift (€28.23), τα εντοπίσαμε στην Make Me Up και τοποθετούνται με τον πιο απλό τρόπο!

  @claudianeascu

Το χρυσό είναι το ιδανικό χρώμα για αυτές τις μέρες και φυσικά για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν και μπορείς να το υιοθετήσεις σε γενναίες δόσεις κάνοντας ένα smokey eyes με χρυσές σκιές και ενισχύοντας τις βλεφαρίδες σου με γενναίες στρώσεις μάσκαρα από την ρίζα και προς τις άκρες. Η Colorstrike Eyeshadow στην απόχρωση Flash είναι πολύ κοντά στην από Maybelline New York (€6.65) η οποία είναι κρεμώδης και στέκεται τέλεια στο κινητό βλέφαρο. 

@claudianeascu 

Και τα μάγουλα από μόνα τους μπορούν να κάνουν statement αρκεί το χρώμα που θα επιλέξεις να είναι φλογερό και να δίνει το απαιτούμενο χρώμα υγείας. Και φυσικά, αρκεί να ακολουθήσεις και την σωστή τεχνική ώστε να “χτίσεις” το αποτέλεσμα και να το πας όπου εσύ θες! Tο ρουζ που είναι πολύ κοντά στην απόχρωση που βλέπεις εδώ (αν όχι ίδιο!) είναι το θρυλικό Orgasm από Nars (€33.95) που θα βρεις αποκλειστικά στα Sephora.

@dmv.makeupartistry

Και όμως, η πράσινη σκιά μπορεί να κάνει μια πολύ ενδιαφέρουσα ανατροπή στο μακιγιάζ σου και να το κάνει να δείχνει γιορτινό αλλά όχι συνηθισμένο. Και αφού επιλέξεις μια τόσο έντονη σκιά μπορείς να κινηθείς πιο ήπια στο υπόλοιπό σου beauty look επιλέγοντας glossy nude χείλη και ένα φυσικό ρουζ. Όσο για την σκιά, η Lagoon Blue της Make Up Forever (€10.25) είναι ακριβώς αυτή που βλέπεις εδώ!

@lorelencoriton

Δεν θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για one key product μακιγιάζ αν δεν αναφερόμασταν στο flashy κραγιόν το οποίο είναι statement των γιορτών. Από τις πιο αγαπημένες μας αποχρώσεις είναι αυτή η Cranberry Sorbet από την σειρά Morello Matte Lasting Lip Fluid της Korres. Ενίσχυσε το αποτέλεσμα και το contrast των υφών βάζοντας λίγο χρυσό shimmer ακριβώς στο “V” των χειλιών!

 

 

Read More

And More