Ποιες είναι οι 4 must αγορές του Χειμώνα που δεν κοστίζουν πολύ;

Με τόσα προϊόντα μακιγιάζ εκεί έξω, αλήθεια ποιο είναι το κριτήριό μας για να επιλέξουμε εκείνα που πραγματικά θα μας κάνουν απόσβεση μέχρι το τέλος της χειμερινής σεζόν; Οι τάσεις φυσικά (δες εδώ το σχετικό άρθρο με τα πιο hot trends στο μακιγιάζ που ήδη έχουν αρχίσει να μας απασχολούν).

Μια από τις αγαπημένες του TLIFE είναι το νέο smokey με γήινους τόνους από αυτή που μας συστήνει εδώ ο οίκος Cavalli. Είναι γοητευτικό, πολύ sexy και αρκετά safe για όσες διστάζουν να υιοθετήσουν τα σκούρα χείλη και αντ’ αυτού προτιμούν να τονίζουν τα μάτια τους. Πώς, όμως, θα πετύχεις το ιδανικό αποτέλεσμα και ποια είναι τα προϊόντα κλειδιά που εντέλει πρέπει να βάλεις στο νεσεσέρ σου; Συγκεντρώσαμε τις 4 must αγορές σε προϊόντα μακιγιάζ αλλά και όλο το know how για να απογειώσεις την εμφάνισή σου! Plus: συνολικό κόστος € 72.68!

Το τέλειο χρώμα!

Για να πετύχεις αυτό το μακιγιάζ πρέπει να επενδύσεις σε μια παλέτα με διαβαθμίσεις του καφέ. Δική μας αγαπημένη είναι η ολοκαίνουρια 4 Shadows & Liner Palette (€ 16.90) που κάνει το ντεμπούτο της σε λίγο καιρό στα καταστήματα Sephora. Θα τη λατρέψεις! Αν θέλεις πιο έντονο αποτέλεσμα, όπως εδώ, μπορείς να βρέξεις το πινελάκι ελαφρώς πριν βάλεις τη σκιά.

Ένα shimmer την ημέρα!

Ένα touch χρυσής σκιάς στις εσωτερικές γωνίες των ματιών θα δώσει την απαραίτητη λάμψη στα μάτια σου. Μας αρέσει η Fabulous Felines Leopard Luxe απόχρωση Lithe των MAC (€ 16.00).

Δώσε ένταση



Ένα ακόμη must προϊόν που θα δώσει ένταση στο βλέμμα σου είναι και ένα eyeliner. Αυτά που είναι σε μορφή στιλό είναι πιο εύχρηστα οπότε μπορείς να δοκιμάσεις το Masterpiece Glide & Define της Max Factor (€ 15.77). Extra tip: μπορείς να το φορέσεις και μόνο του τραβώντας την γραμμή αρκετά προς τις εξωτερικές γωνίες για να δημιουργήσεις ένα εντελώς διαφορετικό και μυστηριώδες look.

Βλεφαρίδες όσο πρέπει τονισμένες!


Στο show του Roberto Cavalli οι βλεφαρίδες τονίστηκαν ελαφρώς. Για να πετύχεις το ίδιο αποτέλεσμα δοκίμασε την Perfect Mascara Defining Volume της Shiseido (€ 24.01) που θα δώσει όσο πρέπει ένταση.

Read More

And More