Ποιες είχαν το καλύτερο make up και μαλλιά την εβδομάδα που πέρασε; Ψήφισε την αγαπημένη σου!

Ψάχνεις ιδέες για να κάνεις ένα διαφορετικό make up ή χτένισμα την εβδομάδα που έρχεται; Η έμπνευση έρχεται από τις διάσημες! Έβαλαν τα καλά τους, πέρασαν μερικές ώρες μπροστά από τον καθρέφτη τους και μας εμπνέουν για τα επόμενα looks που εμείς θα υιοθετήσουμε! Ποια, όμως, το έκανε καλύτερα; Ψήφισε!

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/NOVEBER/9_11/1.jpg

Από τις πιο όμορφες εμφανίσεις της εβδομάδας που πέρασε είδαμε στο after show party της Victoria Secret στο οποίο party οι Άγγελοι επιβεβαίωσαν τον τίτλο τους! Η Andrianna Lima φόρεσε ένα καθαρό κόκκινο κραγιόν, τόνισε τα μάτια της με μαύρο μολύβι κι έκανε μια αυστηρή χωρίστρα στη μέση (ok! Εδώ που τα λέμε η Andrianna Lima και χωρίς όλα αυτά θα ήταν πάλι υπέροχη!). Η Rihanna η οποία έκανε guest εμφάνιση στο ίδιο fashion show φόρεσε dark κραγιόν, έντονες λάμψεις στα ζυγωματικά ενώ οι ρετρό νερόσκαλές της μας έκανε να ξεχάσουμε το λάθος της να ξαναβάλει extensions (θες κι άλλες δόσεις Rihanna). Η Miranda Kerr έκανε μια έντονη χωρίστρα στο πλάι με υπέροχους κυματισμούς, από αυτούς που χαρακτηρίζουν τους Άγγελους της Victoria Secret, χτένισε τα φρύδια της ανοδικά και τόνισε με eyeliner και shimmering σκιά το άνω βλέφαρο.

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/NOVEBER/9_11/2.jpg

Η Kim Kardashian μας έχεις συνηθίσει σε δύο επιλογές σε ότι έχει να κάνει με τα μαλλιά της: είτε ψηλή και sleek κοτσίδα είτε κάτω σε κυματισμούς. Κι εδώ κινήθηκε στην δεύτερη επιλογή ενώ για το μακιγιάζ της επέλεξε ψεύτικες βλεφαρίδες σε τουφίτσες, κάτι που επίσης συνηθίζει. Το κορίτσι του James Bond, Berenice Marloche, επιασε τα μαλλιά της σε χαμηλό, ατημέλητο σινιόν αφήνοντας μερικές τούφες να πέφτουν στο πρόσωπό της. Έβαψε τα χείλη της με ένα nude κραγιόν και έβαλε μαύρο περίγραμμα στο μάτι (και στο εσωτερικό του ματιού) και από πάνω έντονα σβησίματα με οριζόντια διάθεση για να δώσει γατίσιο αποτέλεσμα. Στην παρουσίαση προγράμματος του Ant1, μια άλλη καστανή, η Σταματίνα Τσιμτσιλή άφησε κάτω τα υγιή μαλλιά της κι έδωσε επίσης ένταση στο βλέμμα της διατηρώντας το χρώμα των χειλιών της πιο ήσυχο.

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/NOVEBER/9_11/3.jpg

Η Ζέτα Μακρυπούλια άφησε τα μαλλιά της φυσικά περιποιημένα, έβαψε τα χείλη της με ένα shimmering τριανταφυλλί κραγιόν και τράβηξε μια γραμμή eyeliner με προέκταση στην εξωτερική γωνία. Το ροζ ρουζ ακριβώς στα μήλα έδωσε ένα αναψοκοκκινισμένο και πολύ ενδιαφέρον αποτέλεσμα. Η Cameron Diaz κινήθηκε ως συνήθως σε πιο φυσικό beauty look με nude τόνους. Αλλά αυτό που μας αρέσει πολύ είναι οι ολοκαίνουριες φράντζες της όσο μακραίνουν τα μαλλιά της! Η Δούκισσα Νομικού άφησε το κάτω βλέφαρο γυμνό από κάθε ίχνος μακιγιάζ εκτός ίσως από ένα nude μολύβι ματιών στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου για να δείχνει τα μάτια πιο ξεκούραστα και επέλεξε για τα χείλη της ροζ χρώμα.

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/NOVEBER/9_11/4.jpg

Η Έλενα Παπαβασιλείου επέλεξε βιολετί σκιά με ροζ χείλη και μαύρο περίγραμμα στα μάτια. Η Λάουρα Νάργες είχε το πιο απλό beauty look με twist στην κορυφή των μαλλιών της eyeliner κι επίσης ροζ αλλά πιο glossy χείλη. Η Νάντια Μπουλέ χτένισε τα μαλλιά της με αέρα προς τα έξω, έβαλε κόκκινο κραγιόν και τόνισε το κινητό της βλέφαρο με eyeliner και ψεύτικες βλεφαρίδες τοποθετημένες στην εξωτερική γωνία.

Read More

And More