Πώς έγινε το μακιγιάζ της Beyonce για το Coachella! Από τον προσωπικό της makeup artist!

Από όλα όσα έγιναν τις προηγούμενες μέρες στο πλαίσιο του Coachella, η εμφάνιση της Beyonce ήταν το πιο εντυπωσιακό πράγμα. Και ευτυχώς για εμάς, ο προσωπικός makeup artist της, Sir John, αποκάλυψε στο Refinery29 όλα τα μυστικά για να αντιγράψεις αυτό το look!

Συνέχισε να διαβάζεις! Ακολουθούν πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες που θα θέλεις να αντιγράψεις asap! Plus: ποιο προϊόν χρησιμοποίησε η Beyonce για super sexy λάμψη στο σώμα της;

View this post on Instagram

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Glittery eye look και πώς έγινε το μακιγιάζ της!

“Δημιούργησε ένα glittery αποτέλεσμα στο κινητό της βλέφαρο αναμειγνύοντας διαφορετικά glitter. Ξεκίνησα με μια ζεστή, τερακότα βάση, την οποία ανέμειξα με μια μοβ απόχρωση και έπειτα τοποθέτησα glitter στο κέντρο του ματιού. Για το eyeliner, χρησιμοποίησα το MAC Brownborder στη ρίζα του κάτω βλεφάρου και ένα μαύρο eyeliner στη ρίζα του κινητού. Πάντα λέω σε όλες τις γυναίκες που βάζουν μαύρο μολύβι ή eyeliner στο κινητό βλέφαρο, να βάζουν καφέ στην ρίζα του κάτω βλεφάρου. Είναι το καλύτερο χρώμα γιατί δεν “βαραίνει” το μάτι και δεν του δίνει καθοδικότητα. Έπειτα, χρησιμοποίησα την μάσκαρα Lash Paradise της L’Oreal και το Infallible Chocolate Lip Color στα χείλη της!”.

Το προϊόν που φόρεσε στο σώμα της!

“Ανακάλυψα αυτό το νέο body makeup το οποίο λέγεται AllEven και πρόκειται για ένα makeup σε μορφή spray το οποίο παραμένει σταθερό. Μπορείς να κοιμηθείς σε λευκά σεντόνια και το χρώμα θα παραμείνει στο σώμα σου και όχι στα σεντόνια. Το χρησιμοποίησα στο στήθος, στα χέρια και στα πόδια. Κάναμε τέσσερις αλλαγές στα ρούχα οπότε θέλαμε κάτι που θα παρέμενε στη θέση του!”, είπε ο Sir John.

Το προϊόν για το οποίο μιλάει λέγεται Color Shield, κοστίζει 80 δολάρια και το εντοπίσαμε εδώ. Πάντως, αν θέλεις κάτι πιο οικονομικό, μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ στα αγαπημένα μας προϊόντα για… one night tan! Σου χαρίζουν μαυρισμένη επιδερμίδα στη στιγμή, φεύγουν με το ντους!

 

Read More

And More