Πώς γέμισα το νεσεσέρ μου για την άνοιξη με λιγότερο από 35 ευρώ!

Η άνοιξη είναι η πιο ανανεωτική εποχή του χρόνου! Και είναι και η ίδια η εποχή που μας πιάνει α) να καθαρίσουμε τις ντουλάπες μας και β) το νεσεσέρ μας ξεμπερδεύοντας με ό,τι παλιό. Και όταν αυτό γίνεται νιώθουμε πραγματικά υπέροχα! Και μετά έρχεται εκείνο το άλλο κομμάτι του “θέλω να ψωνίσω!”.
Ερώτηση: τι γίνεται όταν η διάθεσή σου για shopping είναι αντιστρόφως ανάλογη του budget σου; Τις beauty ανακαλύψεις μου δεν τις κρατάω για μένα! Στην Avon μπορείς να βρεις μαγικούς θησαυρούς σε τέλειο budget για να γεμίσεις το νεσεσέρ σου με ελάχιστα χρήματα.

Photo: Αλέξανδρος Μακρής

Κι επειδή εδώ στο TLIFE είμαστε πρακτικοί, το επόμενο αντανακλαστικό βήμα ήταν να φωτογραφίσω το νεσεσέρ μου για να κλέψεις ελεύθερα ιδέες ώστε να γεμίσεις και το δικό σου!

Κράτησε σημειώσεις από όσα έβαλα στο νεσεσέρ μου από τον ολοκαίνουριο spring κατάλογο της Avon!

-Αναζωογονητική βάση- make up, €4.50 (από €8.50).
-Καλυπτικό στικ, €3.95 (από 6.50)
-Μολύβι ματιών Khol, €6.50 (από €10.00)
-Τσιμπιδάκι με κλίση €8.95
-Ξύστρα €8.95
(Τα τρία παραπάνω τώρα μπορείς να τα αποκτήσεις όλα μαζί στην τιμή €5.95)
-Μάσκαρα Mega Effects €9.50 (από €14.50)
-Στικ όλα σε ένα €5.95 (από €9.95)
-Μολύβι χειλιών Ultra Glimmerstck €4.95 (από €10.50)
ΣΥΝΟΛΟ: €34.80
Από τα αγαπημένα μου καλλυντικά της Avon είναι οπωσδήποτε το στικ όλα σε ένα Color Trend Pretty All Over Stick που το φοράω ως ρουζ και εξασφαλίζει το τέλειο φυσικό αναψοκοκκίνισμα, στα χείλη, ακόμη και κάτω από τα φρύδια που μου δίνει την τέλεια ανοδικότητα! Επίσης, από την spring collection της Avon θα πρέπει οπωσδήποτε να παραγγείλεις την… τριλογία μολύβι ματιών- τσιμπιδάκι- ξύστρα η οποία κοστίζει μόλις €5.95 από €24.40 με κάθε 1 προϊόν που αγοράζεις από τις σελίδες 64-79 του νέου καταλόγου! Μια τέλεια ιδέα είναι η Mega Effects Mascara, η πιο περίεργη μάσκαρα που γνώρισες ποτέ με… mega effect στις βλεφαρίδες σου!

Αλήθεια,εσύ έχεις ακόμη στο νεσεσέρ σου παλιά προϊόντα;

Read More

And More