Πώς να αντιγράψεις α-κρι-βώς το look της Θ. Απέργη από τον Δ. Σταματίου!

Μια εβδομάδα περίπου πριν, η Θωμαή Απέργη μας αποκάλυψε τα μυστικά ομορφιάς της εδώ. Και προχθές την είδαμε να χορεύει εκπληκτικά στο Dancing With The Stars έχοντας εξίσου εκπληκτικό make up και μαλλιά. Κι επειδή έχουμε τον άνθρωπό μας είπα να κάνω μια τηλεφωνική… κρούση για να κλέψω tips για όλες εμάς που θέλουμε να αντιγράψουμε το μακιγιάζ και τα μαλλιά μας (τις επόμενες μέρες θα βάλω σίδερο! Από το άλλο για τα μαλλιά!).

src=/files/Image/BEAUTY/2013/BEAUTY_NEWS/JANUARY/14_1/thomai.jpg

Ο Δημήτρης Σταματίου είναι ο άνθρωπος που επιμελήθηκε το beauty look της. Και μου τα είπε όλα!

Πώς να αντιγράψεις το χτένισμα της Θωμαή Απέργη!

src=/files/Image/BEAUTY/2013/BEAUTY_NEWS/JANUARY/14_1/DSC_2319.JPG

Τα μαλλιά της Θωμαή τα κάναμε με δύο κινήσεις. Θέλαμε να πετύχουμε κίνηση και όχι μια στατική vague η οποία θα μένει ακίνητη και στιλιζαρισμένη όταν χορεύει. Χώρισα αρχικά τα μαλλιά στο κέντρο κι έπειτα με ένα χοντρό ψαλίδι πήρα ακαθόριστες τούφες και τις τύλιγα γύρω από το ψαλίδι. Για κάθε τούφα που τελείωνα, σταθεροποιούσα με πενσάκια. Αφού ολοκλήρωσα με όλο το μήκος των μαλλιών ψέκασα με λακ και άνοιξα με τα χέρια μου.

Πώς να αντιγράψεις το μακιγιάζ της Θωμαή Απέργη!

src=/files/Image/BEAUTY/2013/BEAUTY_NEWS/JANUARY/14_1/DSC_2316.JPG

“Για το μακιγιάζ της Θωμαή επιλέξαμε να τονίσουμε τα χείλη με ένα κραγιόν ίδιας απόχρωσης με το φόρεμά της. Αρχικά, δημιούργησα μια πολύ καθαρή βάση με ελάχιστο make up απλωμένο πολύ καλά. Αυτό είναι και το μυστικό, διότι όταν βγαίνουμε, χορεύουμε και διασκεδάζουμε είναι πολύ λογικό να ιδρώσουμε και να καταστρέψουμε το μακιγιάζ μας. Έπειτα, έκανα φωτοσκιάσεις και τοποθέτησα γυαλάδες ψηλά στα ζυγωματικά. Φώτισα τα μάτια με μια χρυσή σκιά, eyeliner σύριζα στη βάση των βλεφάρων και τουφάκια από ψεύτικες βλεφαρίδες. Στα χείλη τοποθέτησα μπορντώ περίγραμμα και γέμισα με ένα κραγιόν ελάχιστα πιο ανοιχτό από το περίγραμμα”.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164