Πούδρα με SPF: Ο πιο απλός τρόπος να χαρίσεις στο δέρμα σου προστασία, κάλυψη και τέλειο φινίρισμα

Υπάρχεις κι εσύ που το καλοκαίρι θέλεις η επιδερμίδα σου να έχει ματ φινίρισμα και να είναι άψογη. Παράλληλα όμως απαιτείς από το προϊόν που χρησιμοποιείς να σε προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία και να καλύπτει τυχόν ατέλειες. Και ο μόνος τρόπος να το πετύχεις είναι η πούδρα με δείκτη προστασίας που μπορείς να χρησιμοποιήσεις ακόμη και στην παραλία. 

Πρόκειται για ένα προϊόν ανάλαφρο μεν που εξαφανίζει τις ανεπιθύμητες γυαλάδες, ειδικά αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα και ταυτόχρονα χαρίζει τέλεια όψη. Κι ετοιμάζεσαι να φύγεις για διακοπές και θέλεις να αποκτήσεις εκείνη που θα πάρει την πρώτη θέση στο νεσεσέρ σου, δες στη συνέχεια τις αγαπημένες μου και βάλε στο καλάθι αγορών εκείνη που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες.  

Shiseido UV Protective Compact Foundation: Προστατεύει την επιδερμίδα από την ηλιακή ακτινοβολία και είναι ανθεκτική στο νερό. Κατάλληλη ακόμη και για λιπαρό δέρμα χαρίζει ματ φινίρισμα, ομοιόμορφο τόνο και μέτρια κάλυψη. Μπορείς να ταμπονάρεις με νωπό σφουγγαράκι ή να την απλώσεις με το πινέλο αν θέλεις ανάλαφρο αποτέλεσμα. 

 

Sun 365 Sun Compact Cream SPF 30: Μια σύνθεση τριπλής δράσης. Η μίξη χρώματος και το σύμπλεγμα Tan Activator χαρίζουν φυσική λάμψη ενώ η αποκλειστική τεχνολογία Full-Light της Lancaster που στοχεύει το 100% των ηλιακών ακτινών και το Αντιοξειδωτικό Σύμπλεγμα (Antioxidant Complex) που καταπολεμά τις περιβαλλοντικές φθορές, προσφέρουν την απόλυτη προστασία. 

 

Clinique Almost Powder Makeup SPF 15: Με μια σειρά αντιοξειδωτικών συστατικών που εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες που προστατεύουν και προλαμβάνουν τα σημάδια γήρανσης. Η επιδερμίδα παραμένει ενυδατωμένη ενώ πρόκειται για ένα προϊόν κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

Avene Compact Teinté SPF50+: Πούδρα με υψηλό δείκτη προστασίας κατάλληλη ακόμη και για αλλεργικά στα χημικά φίλτρα και τα αρώματα, δέρματα. Είναι ανθεκτική στο νερό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. 

Erre Due Long-Stay Compact Foundation SPF 30: Κρεμώδες φον ντε τεν σε compact μορφή κατάλληλο για μέτρια κάλυψη και φυσικό αποτέλεσμα. Χάρη στην απαλή του σύνθεση απλώνεται ομοιόμορφα και παραμένει αναλλοίωτο για ώρες. Το υαλουρονικό οξύ που περιέχει ενυδατώνει σε βάθος το δέρμα ενώ αντιοξειδωτική Βιταμίνη C προστατεύει και χαρίζει λάμψη. 

 

Clarins Mineral Sun Care Compact UVA/UVB 30: Αντηλιακό προϊόν προσώπου με χρώμα και αντιοξειδωτική δράση. Με Sun Plant Complex στη σύνθεση του, ένα μοναδικό φυτικό σύμπλεγμα που περιποιείται την επιδερμίδα χωρίς να βλάπτει το θαλάσσιο περιβάλλον και τα κοράλλια. Το σύμπλεγμα αυτό, που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, φύλλα σέννας, baobab, εκχύλισμα αρακά, aloe vera και εκχύλισμα φλοιού πλάτανου προσφέρει πλούσια ενυδάτωση μειώνοντας τα σημάδια γήρανσης που προκαλεί η ηλιακή ακτινοβολία.

 

 

 

Read More

And More