Πράσινη σκιά: Οι αποχρώσεις και τα looks που προτείνουν οι experts

Η φετινή σεζόν είναι αφιερωμένη στο χρώμα όσο αφορά στο μακιγιάζ. Αυτό σημαίνει πως αν είσαι έτοιμη να ανανεώσεις το νεσεσέρ σου το πρώτο προϊόν που θα επιλέξεις είναι μια παλέτα σκιών που περιέχει πράσινες αποχρώσεις. Οι make up artists τις προτείνουν, οι celebrities έχουν ήδη φορέσει τους πιο εντυπωσιακούς τόνους κι εσύ απλά θα τους ακολουθήσεις χωρίς δεύτερη σκέψη. Μην ξεχνάς άλλωστε πως το πράσινο ταιριάζει τέλεια στα καστανά μάτια και το μεσαίο τόνο επιδερμίδας που έχουν οι περισσότερες γυναίκες της Μεσογείου. 

Από το πράσινο της ελιάς μέχρι εκείνο του σμαραγδιού και από το ματ φινίρισμα μέχρι τους ιριδισμούς είναι όλα τους υπέροχα. Κι αν πιστεύεις πως είναι ένα χρώμα που σε περιορίζει οι experts διαφωνούν. Αρκεί να χρησιμοποιήσεις τη σωστή απόχρωση και εφέ και να το απλώσεις στα βλέφαρα με τον κατάλληλο τρόπο ανάλογα με την ώρα και την περίσταση. Κι αν είσαι έτοιμη να υιοθετήσεις μία από τις μεγαλύτερες τάσεις του φθινοπώρου και του χειμώνα, δες στη συνέχεια τα looks που θα σε εμπνεύσουν. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη tonya brewer (@thetonyabrewer)

Η Vanessa Hudgens τόλμησε να υιοθετήσει ένα από τα πιο εντυπωσιακά looks και πηγή έμπνευσης ήταν οι μπότες της. Η make up artist Tonya Brewer χρησιμοποίησε σκιά σε έντονη lime απόχρωση με shimmer στη σύνθεση της για να δημιουργήσει ένα συγκλονιστικό winged liner κατάλληλο αποκλειστικά και μόνο για βραδινές και επίσημες εμφανίσεις.  

Splash

Η Paris Jackson με τη σειρά της, σε μία από τις τελευταίες της εμφανίσεις και πιο συγκεκριμένα στο fashion show της Stella McCartney στο Παρίσι, τόνισε το βλέμμα της με δυο διαφορετικές αποχρώσεις του πράσινου σε ένα cat eye που θα λατρέψεις. Χάρισε ένταση με το πράσινο του σμαραγδιού και με ματ υφή στο κέντρο αλλά και την εξωτερική γωνία του ματιού ενώ στην εσωτερική γωνία και το τόξο κάτω από τα φρύδια ένας παστέλ τόνος δημιούργησε μια γοητευτική αντίθεση. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη S Y D N E Y (@sydneyjharper)

Αν ανήκεις στην κατηγορία των τολμηρών χρησιμοποιείς το κλασικό πράσινο για να δημιουργήσεις ένα δραματικό smokey eye look. Το περίγραμμα με κίτρινο μολύβι ακριβώς κάτω από τη γραμμή των φρυδιών και με μαύρο στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου ολοκληρώνουν το look. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natasha Denona (@natashadenona)

Έντονοι ιριδισμοί και το χρυσό ενώνεται αριστουργηματικά με το πράσινο. Είναι άλλωστε ο τέλειος συνδυασμός που μπορείς να υιοθετήσεις στην επόμενη βραδινή σου έξοδο αλλά και τις γιορτές. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KELSEY DEENIHAN FISHER (@kdeenihan)

Η Lucy Hale έχει μεγάλη αδυναμία στο πράσινο που της ταιριάζει πολύ. Οι λαμπερές αποχρώσεις της ελιάς αναδεικνύουν με το ωραιότερο τρόπο τα μάτια της και τις συνδυάζει με παστέλ lip gloss και βελούδινη επιδερμίδας. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenna Kristina (@jennakristina)

Παράλληλα όμως έχουμε δει τη Hale και με πιο διακριτικό πράσινο τόνο και πάλι matchy με το σακάκι της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη pati dubroff (@patidubroff)

Η Pati Dubroff απλώνει στα βλέφαρα της Elizabeth Olsen ματ, στην απόχρωση του πράσινου μήλου σκιά και το αποτέλεσμα είναι rock και chic ταυτόχρονα. 

Chanel Les 4 Ombres, 318 Blury Green 

Dior Mono Couleur Couture High-Color Eyeshadow Long-Wear Spectacular Finish, 098

Erre Due Luminous Duo Eyeshadow, 508 City Break 

Max Factor Contouring Stick Eyeshadow, 005 Brozed Moon & Forest Green 

 

 

 

Read More

And More