Ψυχροί τόνοι: η μεγάλη επιστροφή και πώς θα τους φορέσεις!

Περάσαμε ένα ολόκληρο καλοκαίρι να ντύνουμε τα μάτια μας με καφέ ιριδίζουσες σκιές ή σε άλλες περιπτώσεις σκιές στο χρώμα της άμμου. Καιρός να αναθεωρήσουμε ή καλύτερα να αλλάξουμε προτεραιότητες. Αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι πρέπει να βάλουμε στο βάθος του νεσεσέρ μας οτιδήποτε καφέ. Αλοίμονο! Είναι από τις πιο safe επιλογές. Μου αρέσει συχνά να λέω ότι αν ήταν ρούχο θα ήταν το lbd. Το φόρεμα, δηλαδή, που σε βγάζει από τα δύσκολα όταν απλώς δεν ξέρεις τι να βάλεις!

Από την άλλη, όμως, πάντα θέλουμε να έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας κι ένα (τουλάχιστον!) in fashion κομμάτι. Τον ρόλο αυτό παίρνουν αυτό το Φθινόπωρο οι ψυχροί τόνοι στο μακιγιάζ και συγκεκριμένα η μεταλλική γκρι- γαλάζια σκιά η οποία συνδυάζεται άψογα με χείλη σε ροζ του πάγου.

Πολύ, πριν, όμως, οι ψυχροί τόνοι μας συστηθούν ξανά στο catwalk, υπήρχαν κάποιες stars που τους επέλεξαν πρώτες και τους αγαπούν τόσο που θα τις δεις να κυκλοφορούν με αυτούς τους τόνους σε κάθε official event. Ποιες είναι αυτές; Ρίξε μια ματιά παρακάτω…

Οι… ψυχρές stars!

Tα κορίτσια που αγαπούν τους ψυχρούς τόνους και συγκεκριμένα το γαλάζιο είναι η Sarah Jessica Parker η οποία το πλαισιώνει συνήθως με μαύρο μολύβι το οποίο απλώνει για πιο “μουντζουρωμένο” effect, η Jennifer Lopez που αγαπά τις υγρές σκιές για πιο shiny αποτέλεσμα και η Κate Winslet.

Ψυχροί τόνοι! Τι έγινε στα catwalks

Στον αγαπημένο μας οίκο Chanel καθώς και στον Paul & Joe η γαλάζια σκιά είχε την τιμητική της. Στην πρώτη περίπτωση είδαμε την γαλάζια μεταλλική σκιά να απλώνεται σε όλο το κινητό βλέφαρο μέχρι και ψηλά στο φρύδι ενώ στην δεύτερη πρωταγωνιστής ήταν το μαύρο περίγραμμα και μέσα στο μάτι με την μεταλλική σκιά μόνο στην εσωτερική γωνία.
Ηow to

Ξέρω! Η γαλάζια μεταλλική σκιά σου προκαλεί φόβο. Κάποιες, μάλιστα, έχουν τόσο έντονη φοβία που δεν τολμούν ούτε να αγοράσουν μια. Ήμουν μια από αυτές. Μέχρι που ο Γρηγόρης Πυρπύλης, official make up artist της Maybelline New York, μου έδειξε πώς να απλώνω την γαλάζια μεταλλική σκιά για ένα σύγχρονο και ultra stylish effect. Για να δεις πώς θα το πετύχεις κι εσύ κάνε κλικ εδώ και ακολούθησε τις οδηγίες step by step!

Read More

And More