Ρουζ: Οι νέες τάσεις εφαρμογής και πέντε προϊόντα για να τις ακολουθήσεις

Το blush είναι ένα από τα παρεξηγημένα προϊόντα μακιγιάζ αν και οι experts επιμένουν πως πρόκειται για εκείνο που πρέπει να επιλέγεις με προσοχή αφού χαρίζει δροσερή όψη σε όλο το πρόσωπο και παράλληλα μπορεί να δημιουργήσει την τέλεια συμμετρία αν το απλώσεις σωστά. 

Ακόμη κι αν έχεις υιοθετήσει ένα άψογο eye make up look, τέλεια βάση και το ωραιότερο χρώμα στα χείλη αν λείπει το blush το μακιγιάζ δείχνει ημιτελές και χωρίς ένταση. Οι ειδικοί υποστηρίζουν πως ακόμη κι αν είσαι fan του no makeup make up trend μικρή ποσότητα χρώματος και απαλή λάμψης στα ζυγωματικά μπορούν να σε μεταμορφώσουν. Παράλληλα λίγο πριν την άνοιξη αποκαλύπτουν τις νέες τάσεις στην εφαρμογή του μία από τις οποίες είναι κατάλληλη για τον δικό σου τύπο. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να αποκτήσεις ένα νέο προϊόν στον τόνο που σε κολακεύει και να ακολουθήσεις τις συμβουλές τους. 

Μονοχρωματικό: Είναι η τάση που παραμένει στο προσκήνιο και τη φετινή άνοιξη αλλά με μία βασική διαφορά. Το blush έχει τον πρώτο λόγο. Απλώνεις γενναίες δόσεις σε όλη την επιφάνεια των ζυγωματικών και όχι μόνο στα “μήλα” όπως έκανες μέχρι τώρα. Στη συνέχεια το εφαρμόζεις τόσο στο κινητό όσο και το κάτω βλέφαρο χρησιμοποιώντας το πινέλο σκιάς ενώ ολοκληρώνεις το look με shimmer σε μορφή stick ή πούδρας. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikki_Makeup (@nikki_makeup)

 

Dior Diorblush, 999

 

Temple Heat: Απλώνεις το blush όπως πάντα αλλά δεν μένεις στο υψηλό σημείο των ζυγωματικών μόνο. Προεκτείνεις το χρώμα προς τους κροτάφους και τη φυσική γραμμή των μαλλιών. Με αυτό τον τρόπο χαρίζεις μια φυσική, αναψοκοκκινισμένη όψη ενώ κάνεις τις γραμμές του πιο έντονες. Είναι κατάλληλο για εσένα που έχεις στρογγυλό σχήμα προσώπου. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikki_Makeup (@nikki_makeup)

Chanel Joues Contrast, Malice

Ski-Burn: Εναλλακτικός και ιδιαίτερος τρόπος μεν αλλά άκρως γοητευτικός. Εφαρμόζεις χρώμα οριζόντια. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Απλώνεις το blush δημιουργώντας ένα εφέ που ξεκινά από το μέσο του προσώπου περνά, οριζόντια, από τη μύτη και καταλήγει στην άλλη πλευρά. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Augustina Valiaugaitė (@makeupbyaugustina)

Κorres Wild Rose Blush, Golden Pink

 

Gentle Stripe: To blush εφαρμόζεται σε γέφυρα της μύτης, μέτωπο και στο κέντρο ακριβώς των ζυγωματικών. Τα σημεία δηλαδή που αντανακλά ο ήλιος. Το αποτέλεσμα είναι φυσικό και διακριτικό. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Liam Curran (@byliamhair)

Max Factor Facefinity Blush, 050 Sunkissed Rose 

Blush κοντά στα χείλη: Τη φετινή σεζόν τολμάς να φορέσεις το blush μακριά από τα ζυγωματικά ανατρέποντας τα δεδομένα. Το εφαρμόζεις χαμηλά στο πρόσωπο και πολύ κοντά στα χείλη δημιουργώντας το εφέ που εμφανίζεται μετά το μασάζ στο πρόσωπο. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Augustina Valiaugaitė (@makeupbyaugustina)

Erre Due Blush, 120 Very Berry

Extra tips: Καλό είναι να πάρεις ένα νέο πινέλο με φυσική τρίχα. Η βάση παίζει παράλληλα σημαντικό ρόλο. Ακόμη κι αν δεν αγαπάς το φον ντε τεν ή την πούδρα, η επιδερμίδα σου πρέπει να είναι σωστά και καλά ενυδατωμένη ώστε να εφαρμοσθεί ευκολότερα και πιο αποτελεσματικά το blush.  

Read More

And More