SAG Awards 2016: δες τα καλύτερα μακιγιάζ και μαλλιά και ψήφισε το αγαπημένο σου!

Όσο περιμένουμε τα Όσκαρυπάρχουν ένα σωρό άλλα red carpet events να μας κρατούν σε εγρήγορση και να μας δίνουν έμπνευση για τα δικά μας beauty looks (και για όλες εκείνες τις φορές που έχουμε βαρεθεί να κάνουμε τα ίδια και τα ίδια). Μόλις έγιναν, λοιπόν, τα Screen Actors Guild Awards (aka SAG Awards) και να καναδυό πράγματα που πρέπει να ξέρεις γι’αυτά τα βραβεία: 1. δίνονται μόνο σε ηθοποιούς οπότε θα δεις μόνο ηθοποιούς 2. είναι πιο επίσημα από τα People Choice Awards ή τα Golden Globes, ας πούμε, οπότε τα looks που θα δεις εδώ είναι πιο κλασικά- επίημα- ή/και ρετρό.

Από όλα αυτά τα μακιγιάζ και τα μαλλιά συγκεντρώσαμε παρακάτω τα πιο αγαπημένα μας. Και να ποια είναι για να αντιγράψεις και να ψηφίσεις βεβαίως, βεβαίως και το δικό σου… πρώτο στη λίστα προτιμήσεων!

LOOK NO 1

H ηθοποιός του Danish Girl, Alicia Vikander, μας αποδεικνύει πως πολλές φορές τα πιο απλά looks κάνουν την πιο μεγάλη διαφορά. Sleek μαλλιά, χρυσή σκιά και άφησε το ρούχο σου να κάνει όλη την εντύπωση!

LOOK NO 2

Η Christina Hendricks με το τέλειο cat eyes!

LOOK NO 3

Ένα από τα κορίτσια του Orange is the new black, η Diane Guerrero, με έντονο contouring huge βλεφαρίδες και φρύδια. Όσες παρακολουθούν τη σειρά, σίγουρα δεν την έχουν ξαναδεί έτσι!

LOOK NO 4

Η Emilia Clarke, πρωταγωνίστρια του Mother of Dragons, με pale pink μακιγιάζ που δανείζεται τα χρώματα από το έντονο φούξια φόρεμά της. Εδώ η make up artist Monika Blunder χρησιμοποίησε την σκιά Dior Fusion Mono Matte, απόχρωση Fantaisie.

LOOK NO 5

Η Rachel McAdams με smudged eye make up που έχει γίνει με ανοιχτόχρωμες σκιές και κυματισμούς στο καρέ κούρεμά της!

LOOK NO 6

Ένα edgy top knot για την Kaley Cuoco. Μας αρέσει πολύ!

LOOK NO 7

Η Laverne Cox μας αποδεικνύει ότι τίποτα δεν μπορεί να πάει λάθος με έναν κλασικό συνδυασμό: glam κυματισμοί και smoky eyes!


Read More

And More